Kırmızı Dudaklı Severyum İle Astronot Yaşar Mı
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 00:32
Arkadaşlar astronot 10 cm civarında tek bakıyorum yanına Kırmızı dudaklı Severyum alsam anlaşabilirler mi yada papağan balığı ile anlaşabilirler mi tankım 200 lt bombeli [EDIT]Ibrahimdlkdr,2022-08-15 00:32:56[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 00:47
[QUOTE=Ibrahimdlkdr]Arkadaşlar astronot 10 cm civarında tek bakıyorum yanına Kırmızı dudaklı Severyum alsam anlaşabilirler mi yada papağan balığı ile anlaşabilirler mi tankım 200 lt bombeli [/QUOTE]
Severum ile birlikte yaşarlar büyük bir hacimde olması koşuluyla. Ayrıca astronot etçilken, severum hem etçil hem otçuldur. yemlemeyi iyi ayarlamalısınız.[EDIT]TTuna,2022-08-15 00:48:31[/EDIT]
Severum ile birlikte yaşarlar büyük bir hacimde olması koşuluyla. Ayrıca astronot etçilken, severum hem etçil hem otçuldur. yemlemeyi iyi ayarlamalısınız.[EDIT]TTuna,2022-08-15 00:48:31[/EDIT]
Teşekkür Edenler: [T]235827,Ibrahimdlkdr[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 02:05
[QUOTE=TTuna]
Severum ile birlikte yaşarlar büyük bir hacimde olması koşuluyla. Ayrıca astronot etçilken, severum hem etçil hem otçuldur. yemlemeyi iyi ayarlamalısınız.[/QUOTE]
PEKİ PAPAĞAN UYUMU OLUR MU
Severum ile birlikte yaşarlar büyük bir hacimde olması koşuluyla. Ayrıca astronot etçilken, severum hem etçil hem otçuldur. yemlemeyi iyi ayarlamalısınız.[/QUOTE]
PEKİ PAPAĞAN UYUMU OLUR MU
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 15:07
[QUOTE=TTuna]Hayır.[/QUOTE]
sabah arkadaşımın papağan balığını getirip denedim savaş çıktı geri çıkarıp astronot ile sarı prenses zebra yunus takası yaptım şu an 200 litrede 5 sarı mavi karışık prenses 2 yunus 3 zebra var balık yükü çok olur mu sizce
sabah arkadaşımın papağan balığını getirip denedim savaş çıktı geri çıkarıp astronot ile sarı prenses zebra yunus takası yaptım şu an 200 litrede 5 sarı mavi karışık prenses 2 yunus 3 zebra var balık yükü çok olur mu sizce
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2022 15:39
[QUOTE=Ibrahimdlkdr]
sabah arkadaşımın papağan balığını getirip denedim savaş çıktı geri çıkarıp astronot ile sarı prenses zebra yunus takası yaptım şu an 200 litrede 5 sarı mavi karışık prenses 2 yunus 3 zebra var balık yükü çok olur mu sizce[/QUOTE]
1e 4d olacak şekilde sarı prenses besleyebilirsiniz. yunusları çıkartın o hacime yetersizler. Zebralar ve spler farklı gölün balıkları birlikte beslenmesi uygun değil. Bol saklanma alanlı bir akvaryum yapın tek tür besleyin.
sabah arkadaşımın papağan balığını getirip denedim savaş çıktı geri çıkarıp astronot ile sarı prenses zebra yunus takası yaptım şu an 200 litrede 5 sarı mavi karışık prenses 2 yunus 3 zebra var balık yükü çok olur mu sizce[/QUOTE]
1e 4d olacak şekilde sarı prenses besleyebilirsiniz. yunusları çıkartın o hacime yetersizler. Zebralar ve spler farklı gölün balıkları birlikte beslenmesi uygun değil. Bol saklanma alanlı bir akvaryum yapın tek tür besleyin.
Teşekkür Edenler: [T]235827,Ibrahimdlkdr[/T]
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2024 09:24
Arkadaşlar herkese hayırlı hobiler. 100×60×50 yandan sumplı akvaryumda astronot ve severumlar beraber bakılabilirmi? Ve max kacar tabe olmali?