KESTO'NUN Yunusları SYF -8VE10-11 FOTO VE VİDEOLAR
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2012 00:30
[QUOTE=akamar]Kalıte her zaman kalıte güzel balıkların var Masallah[/QUOTE]
Ali seninde çok güzel yunusların var Maşallah diyelim.Yakında sağlam bir tanıtım bekliyorum senden.
Ali seninde çok güzel yunusların var Maşallah diyelim.Yakında sağlam bir tanıtım bekliyorum senden.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2012 16:44
Gerçekten çok guzel balıklar.Bir aksilik çıkmaz ise Erkan beyin sayesınde bende bu guzel yunuslardan besleyeceğim.Emeğinize sağlık ...
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2012 01:02
Arkadaşlar biraz geç oldu video yüklemem kusura bakmayın.HD çekim yapmıştım ama nedense bu şekilde oldu anlayamadım iyi seyirler..
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2012 01:14
Maşallah güzel bakıyorsunuz balıklara onlarda hakkını veriyor...Sağlıcakla bakmanız dileğiyle..Yunus balığı da ayrı güzel..Bıraktıracan bize tropları başkan.
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2012 08:21
Abi keşke İstanbul'da olsan o balıkları görmek çok isterdim :)
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2012 11:35
[QUOTE=AmatörBalıkçı]Abi keşke İstanbul'da olsan o balıkları görmek çok isterdim :)[/QUOTE]
İstanbul'a taşınmayı bir ara düşünmüştüm bu aralar askıda kaldı ama yolun bu taraflara düşerse mutlaka beklerim ve bu kolonimin yavrularından hediye ederim..
KESTO 2012-07-22 11:37:02
İstanbul'a taşınmayı bir ara düşünmüştüm bu aralar askıda kaldı ama yolun bu taraflara düşerse mutlaka beklerim ve bu kolonimin yavrularından hediye ederim..
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2012 23:07
Yolum düşerse kesin ararım abi.Kendim gelemem zaten yaştan kurtarmıyorum :).Babamla gelirsem kesin arayacağım.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 05:25
Orhan bende her zaman yavru bulunur ne zaman uygun olursan gelir alırsın.Videoda düzelmiş sanırım arada bir duraklamalar oluyordu.Makbule hanım elinize sağlık.KESTO 2012-07-24 05:31:02
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2012 08:26
[QUOTE=AmatörBalıkçı]Abi keşke İstanbul'da olsan o balıkları görmek çok isterdim :)[/QUOTE]
Ben İstanbuldayım ama 2 defa gidip gördüm :)
Ben İstanbuldayım ama 2 defa gidip gördüm :)