Kendi Yaptığım İthal Malzemeli 3d Fonlu Tankım
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2017 05:58
Ömer bey Fon çok doğal duruyor. Güncel bir video paylaşmanızı rica ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2017 13:00
Ömer bey tebrikler.Gerçekten imrenilecek bir çalışma olmuş.3d fonlara herzaman ilgi duymuşumdur.Benim şöyle bir fikrim var; 3D fon uygulamasını fon olarak değilde kullandığımız kayalar yerine,kayalık bir zemin gibi tasarlamak mümkünmü? Böylece ağırlıktan ve taban camına uygulanan basınçtan da kurtulmuş oluruz.Hiç böyle bir çalışma düşündünüzmü?
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2017 21:13
[QUOTE=BiotopeDogan]Ömer bey Fon çok doğal duruyor. Güncel bir video paylaşmanızı rica ederim. [/QUOTE]
Uğur Bey çok tşk ederim kalıp yöntemi ile ithal malzeme kullanarak yaptığım çalışmalardır..tlfnum video açısından kaliteli değil o yüzden ilk fırsatta bir video paylaşırım
Uğur Bey çok tşk ederim kalıp yöntemi ile ithal malzeme kullanarak yaptığım çalışmalardır..tlfnum video açısından kaliteli değil o yüzden ilk fırsatta bir video paylaşırım
Beğenenler: [T]157881,BiotopeDogan[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2017 21:17
[QUOTE=Erbey]Ömer bey tebrikler.Gerçekten imrenilecek bir çalışma olmuş.3d fonlara herzaman ilgi duymuşumdur.Benim şöyle bir fikrim var; 3D fon uygulamasını fon olarak değilde kullandığımız kayalar yerine,kayalık bir zemin gibi tasarlamak mümkünmü? Böylece ağırlıktan ve taban camına uygulanan basınçtan da kurtulmuş oluruz.Hiç böyle bir çalışma düşündünüzmü?[/QUOTE]
Can bey mrb görüşleriniz için teşekkürler..söylediğiniz olmayacak birşey değil hepsi planlarım arasında var fakat bu tip fonlar epey maliyet gerektiren çalışmalar..biraz para kazanırsam hepsi olacak zamanla..hacim ve su kaybı yönünden oldukça da faydalı olacaktır
Can bey mrb görüşleriniz için teşekkürler..söylediğiniz olmayacak birşey değil hepsi planlarım arasında var fakat bu tip fonlar epey maliyet gerektiren çalışmalar..biraz para kazanırsam hepsi olacak zamanla..hacim ve su kaybı yönünden oldukça da faydalı olacaktır
Beğenenler: [T]184912,Erbey[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2017 21:50
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende böyle bir şey arıyorum nasıl temin edebilirim fiyatları nekadar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2017 01:22
[QUOTE=dyasar]Çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende böyle bir şey arıyorum nasıl temin edebilirim fiyatları nekadar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
[/QUOTE]
tşk ederim ben üretiyorum özelden model ve fiyat konusunda yardımcı olabilirim
[/QUOTE]
tşk ederim ben üretiyorum özelden model ve fiyat konusunda yardımcı olabilirim
Teşekkür Edenler: [T]184571,dyasar[/T]