KAYSERİLİLER MİSAFİRLİK BULUŞMASI (11 BULUŞMA)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selam Recep abi 24 senedir Kayserideyim şehrimizin güzel oldugunu biliyordum ama bukadar dikkatli bakmamışım demekki.Hergün meydandan geçip gidiyorum günde 3-4 defa fazlası var eksigi yok ama recep hocam aşık oldugum şehre beni birkez daha bagladı... Benimde kayserinin en sevdigim yerlarinden biriside Talasa çıkacaksın abi (seyir restoranta) arabayı şehre çevireceksin çayını alacaksın kahveni alacaksın çok az müzük vede yagmur olursa şehri izlemeye doyamıyorum ....OKADAR GİZEMLİ BİR ŞEHİRKİ KOKUSU DOGAL GÜZELLİGİ HERŞEYİ İLE 4-4LÜK BİR ŞEHİR ....
Sürekli büyük harf kullanmayınız, saygılar.
Çok güzel bir dayanışma ve çok güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum.Keşke biz Uşak'lılar da böyle bir organizasyon yapsak.
Yoğun ısrar üzerine Erciyes Tekir Yaylasından Bir Sucuk Partisi Karesi gelmeyi düşünenlere Duyurulurrrrrrr
Arkadaşlar Besim Abinin Minik troptan'ın ismi Gökhan Maşallah diyelim...
Öncelikle kocaman bir MAŞALLAH.Besim abi inşallah Vatanına,Ailesine ve etrafına hayırlı bir evlat olur temennisiyle.Allah anasına babasına bagışlasın.
Bu buluşmaya katılamadım ama inşallah diğerlerine katılıcam.Ayrıca fotoraflar çok güzel eline sağlık abi.