Kayserililer Maçta Buluştu (1. Halı Saha Maçı)
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 17:20
[QUOTE=sevdim_t]Enes bey öle laf yetiştirmeyle olmuyor. Elimden gelen garyeti gösterecem gelmek için ama sezon başladı eve bile zor gidiyorum.. Enes hocam bide link hala yok nerdeyse bulamadım ..
eneser 2008-07-02 17:30:59
(Abi ben kimseyi kendime uydurmaya çalışmıyorum .Sen Recep hocam Sait abi Besim abi gibi büyüklerimin yanında bana laf söylemek bile yakışmaz o işin cilvesi )
[/QUOTE]
Tevfikciğim icraat lazım icraat.Herkesin işi yoğun olabilir ama bir fırsatını bulup geliyor.Patrondan izin alamıyorsan yardımcı olalım.
Mustafa aramıza hoşgeldin.Sen maça gel oynada bişey demeyiz korkma.
Abi kamera kursları iyi gidiyor.Konsey bana digital video kamera hediye edecek kurs sonunda.O zaman daha iyi çekimler yapacağım inşaAllah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 18:37
Hangi konsey abi bu sana dijital makina alacak konsey? Bu kararı kim almış? Konseyin makina alacak kadar bütçesi varmıymış? Bu soruların cevabını alabilirmiym?
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 19:08
[QUOTE=armagan3838]Arkadaşlar herkese iiii akşamlar.Acaba bizim pişik Türker'den haber alan varmı?Eleman gözükmüyoda merak ettim.
Saygılarımla.......
[/QUOTE]
Abi adamı Erciyeste dondurdunuz sahada pişirdiniz demek vah gardaşıma vah
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 20:08
Merhaba abi
Fotoğrafçılar konseyi diyeceğim ama konseyin adı yok ama herkes ne olduğunu biliyor.
Bütçesi bilmem kaç milyar dolar ama ortada para yok.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 22:33
[QUOTE=feyyaz_07]Abi o para İsviçre bankalarında bu yüzden çaktırmıyoz. [/QUOTE]
Evet Feyyaz Bey konseyin kasasıdır. İplikçi Feyyaz. Ne diyorsa doğrudur.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 12:30
[QUOTE=afmbalci][QUOTE=feyyaz_07]Abi o para İsviçre bankalarında bu yüzden çaktırmıyoz. [/QUOTE]
Yok abi ben nasıl olayım.Olursa Sait abi olur.
Evet Feyyaz Bey konseyin kasasıdır. İplikçi Feyyaz. Ne diyorsa doğrudur.
[/QUOTE]Yok abi ben nasıl olayım.Olursa Sait abi olur.