Kayseri'de 3 m'lik Akvaryum
Boyut (cm):300/55h/40
Kapasite (litre):660
Canlılar:Malawi türleri ve frontosa yavruları
Sevgili dostumuz Tamer Bey'in kendisi için yaptığı ve aynı zamanda benim talip olduğum akvaryumu tanıtmak istedim.Uzunluk olarak zannedersem Kayseri'nin en uzun akvaryumu.Her yönden mükemmel olmuş.Ben bu akvaryumu odama yatağıma palalel koyma düşüncesindeyim.İnşallah anlaşırsak içinde tropeus duboisi ve bembaları besleyeceğim.Zaten tanıtmamdaki asıl amaç sizin değerli fikirlerinizi almak istemem.Sizin fikirleriniz benim için çok önemli.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar. En az olsa da yinede çok büyük emek harcanarak yapılmış bir akvaryum. Düşünce bence güzel birazda dikkat çekme amacıyla yapılmış.
Akvaryum güzel bir akvaryum. Ama ben de diğer arkadaşların düşüncelerine katılıyorum. Açıkcası konu başlığını görünce bir hevesle açtım ama hayal kırıklığına uğradım. Devasa bişey beklerken ince uzun bir akvaryum gördüm. Aslında güzel bir tank ama bu kadar dar ve uzun hoş olmamış. Hani dekorasyon için evin bir yerine gömme yapılmış olsa belki hoş olur ama böyle açıkta kullanmak pek iyi olmamış. Yinede zevkler ve renkler meselesi...
Saygılar,
Kaan bey bence böyle bir akvaryum herkezin görebileceği bir yerde show amaçlı yapılmış ve de görüntü olarak dükkana güzel bir hava vermiş eviniz için derinliği ve yüksekliği daha fazla olan bir akvaryum alırsanız o daha çok hoşunuza gidecektir ve rahat edeceksinizdir. Benim fikrim. .
Darülacezeye konulan akvaryum için yüksekliği keşke 70 olsaydı dediğimiz oldu aramızda. Bana göre de 3 metre akvaryumda ölçüler zayıf kalmış. Seyir zevki çok daha güzel bir akvaryum yapılabilirdi bu boyda özellikle. 300*60*70 yada 70*70 gibi mesela.
Darülacezeye konulan akvaryum için yüksekliği keşke 70 olsaydı dediğimiz oldu aramızda. Bana göre de 3 metre akvaryumda ölçüler zayıf kalmış. Seyir zevki çok daha güzel bir akvaryum yapılabilirdi bu boyda özellikle. 300*60*70 yada 70*70 gibi mesela.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir