Kayseri Ankara Buluşması Gerçekleşti(Süper Fotolu)
Adaş resimler Recep abide akşam ekler yorumlarıyla Tamamınıda rapidleyim link verecek dileyen indirir oradan. Çünkü çok resim var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tavla maçındaki durumu biliyorsunuz arkadaşlar. Sait 3-0 önde iken bizim Muammer "Hadi abi kalkıyoruz" demesi beni yıktı. Ben 4-0 a kadar avans verip 5-4 almayı düşünmüştüm. Zamansız kalkma işi beni bu durumlara soktu, yoksa tavla konusunda yenildiğim son 15 senede vaki değildir. İLgililere DUYURULUR....
Not: Tavla Fotolarını yayınlamayı aklınıza bile getirmeyin.
Rapidleyip link vermek iyi olur. İstemeyen indirmesin o fotoğrafları, hatta kimse indirmesin. Ben rapidshare'ı hackleyeyim hatta en iyisi
Sen kendine bak TÜrker, yediklerinle Afrika'daki bir kabile doyardı
Kollar ve sakallar nasıl ütülendi öyle?? Sana kaç kere dedik, mangaldaki sucuğu ağzında değil elinle alacaksın diye
Arkadaşlar bizlerden güleryüz ver misafirperverliklerini esirgemeyen Kayserili arkadaşlarımıza ve bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Ankaralı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kayseri çok ama çok güzel olmuş. En son gittiğimden bu yana epey güzel değişiklikler değişmiş. Kent müzesi çook çook güzeldi. Park alanındaki yemekler de süperdi. Pastırmacı kısa süreli iş patlaması yaşadı. Erciyes başka güzeldi ama soğuk güzellerdendi. Mangalda çok süperdi. Valla nasıl söylenir nasıl anlatılır bilmem ama gelmeyenler bence çok fazla şey kaçırdılar. Bu arada Recep bey sizde baya iyi oynuyorsunuz ama Ankara oyun havası öğrenmeniz lazım. Sizleride burada ağırlamak istiyoruz. En kısa sürede görüşmek ümidiyle.
Mustafa abicim bende tam tavla resimlerini koyacaktım ki diyologları okudum iyiki okumuşum. Hemen koyayım bari. Uçan mod da geliyo. Bomba resimlerle başlayalım. Tüm ankaralı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...
Az Sonra....Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir