Kayseri Ankara Buluşması Gerçekleşti(Süper Fotolu)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 09:39
Vay beee ne buluşmaydı ama
Organizasyon
Çok keyifliydi yaaa hatırladıkça gülüyorum kayseri ve ankara ekibine çok teşekürler Süper kahramanlarımıza aycıca teşekürler
Allah benzer bululuşmalara kavuştursun bizleri
Duaya Amin Diyelim Arkadaşlar
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
recepkezik 2008-06-25 09:44:43
Organizasyon
Çok keyifliydi yaaa hatırladıkça gülüyorum kayseri ve ankara ekibine çok teşekürler Süper kahramanlarımıza aycıca teşekürler
Allah benzer bululuşmalara kavuştursun bizleri
Duaya Amin Diyelim Arkadaşlar
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 09:55
[QUOTE=_____38]
Benim gözümden bir şey kaçmaz kardiş, dediğim gibi daha elimde olan gün yüzü görmemiş deliller var, onları çıkartmak zorunda bırakmayın beni.
Bu arada Koray'ın fotoğrafı vardı çok güzel yakalanmıştı. Kimdeydi o foto????
Sait, verdiğim avanslarla övünme kardeş, bunun bir de Ankara'sı var...
Tamam geldim geldim, ne olmuş biraz geç kaldıysak biraz fırça yediysek.
Mustafa abi seninde gözünden birşey kaçmıyor adamlar heryerini taşlamış kotun piyik kısmını taşlamıyı unutmuşlar. Sende fırsattan istifade senin koltuk altı tavla meselesini kapatmak için ortaya tartışma yaratacak konu açtın. Ama ben zaman zaman yeni fotolar koyarak o acı anı hatırlatacağım.
Uçan FÖÜ üyesi
[/QUOTE]Benim gözümden bir şey kaçmaz kardiş, dediğim gibi daha elimde olan gün yüzü görmemiş deliller var, onları çıkartmak zorunda bırakmayın beni.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 09:57
Recep Kardeşim, buluşmaya herkes gibi sen de ayrı bir tat verdin, bütün Kayseri'li arkadaşlara tekrar tekrar sonsuz teşekkürler. O günkü yemeklerden sonra hala bir şey yemedim, yarına yerim herhalde
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 13:08
Herkez gördümki organizasyondan memnun işallah daha güzel sıcak organizasyonlar gerçekleşir herkeze ......SAYGILAR..... misagonis 2008-06-25 13:09:21
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 16:17
[QUOTE=donut][QUOTE=koraysoylu]Arkadaşlar bende bir foto var oda harika akşam üzeri koyacağım...[/QUOTE]
Sen bu konulara pek girme istersen...:) Sana dair neler var neler..
[/QUOTE]
Muammer ben olsam hiç beklemem
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 16:20
[QUOTE=Fatiih][QUOTE=mesutalbay][QUOTE=afmbalci]Naptın Türker ya reklam ettiniz adamları, karizma yerlerde. Bu arada Ragıp tan iki gündür ses yok. Yenge yasakladı heralde foruma girmesini. [/QUOTE]
mesutalbay 2008-06-25 16:24:49
Devam arkadaşlar, bunlar devede kulak, diğerleri nerede.
[/QUOTE]
Vay mesut abim gözükdü sonunda. Ben dedim yengem yasakladı balık hakkında tüm konuları diye
[/QUOTE]
Ben bu konuda özgürüm.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 16:38
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=_____38]
Benim gözümden bir şey kaçmaz kardiş, dediğim gibi daha elimde olan gün yüzü görmemiş deliller var, onları çıkartmak zorunda bırakmayın beni.
[/QUOTE]
Mustafa abi seninde gözünden birşey kaçmıyor adamlar heryerini taşlamış kotun piyik kısmını taşlamıyı unutmuşlar. Sende fırsattan istifade senin koltuk altı tavla meselesini kapatmak için ortaya tartışma yaratacak konu açtın. Ama ben zaman zaman yeni fotolar koyarak o acı anı hatırlatacağım.
Uçan FÖÜ üyesi
[/QUOTE]Benim gözümden bir şey kaçmaz kardiş, dediğim gibi daha elimde olan gün yüzü görmemiş deliller var, onları çıkartmak zorunda bırakmayın beni.
[/QUOTE]
Tivem ciğim kaşınma bence akıllı ol alırım aklını
Öpüyorum seni
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 17:25
[QUOTE=koraysoylu][QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=_____38]
[/QUOTE]
Uçan FÖÜ üyesi
[/QUOTE]
Tivem ciğim kaşınma bence akıllı ol alırım aklını
Öpüyorum seni
[/QUOTE]
Koray kardeşim Mustafa abiye biraz dikkatli davran istersen. Sen uyku gece servis Mustafa abi Fotoğraf...... sanırım bişeyler anımsatmışdır.
Elinde büyük deliller var.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 17:25
[QUOTE=mesutalbay][QUOTE=Fatiih][QUOTE=mesutalbay][QUOTE=afmbalci]Naptın Türker ya reklam ettiniz adamları, karizma yerlerde. Bu arada Ragıp tan iki gündür ses yok. Yenge yasakladı heralde foruma girmesini. [/QUOTE]
Devam arkadaşlar, bunlar devede kulak, diğerleri nerede.
[/QUOTE]
Vay mesut abim gözükdü sonunda. Ben dedim yengem yasakladı balık hakkında tüm konuları diye
[/QUOTE]
Ben bu konuda özgürüm.
[/QUOTE]
Mesut abim yine şahlandı aman dikkat abi yenge felan okur sonra kapının önünde görmeyelim seni abi
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 20:45
Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle Recep Kardeş hayırlı uğurlu olsun, allah analı babalı büyütsün. Mesut sanada geçmiş olsun. Bildiğiniz gibi ben Kayseride kalmıştım henüz döndüm ve bilgisayarın başına oturdum.Yazılanları okudum,Fotoğraflara baktım,hepside çok çok güzel ellerinize sağlık.Bendede bir kaç fotoğraf var, onlarıda koyacağım. (özellikle Mesuta sürpriz olacak herhalde) Neyse Kayserideki arkadaşlarıma yeniden çok çok teşekkür ediyorum ve onlarıda Ankarada ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek istiyorum.Herkeze çok çok selamlar SAYGILAR.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 21:13
Selamlar
Ben de abdullah abi gibi Ankara'ya yeni geldim. Kayseri'de bilgisayarsız kalmıştım. Maşallah konu 15 sayfalara ulaşmış. O güzel günden geriye kalan fotolar ise anlaşılan daha epey konuşulacak. Bu güzel aileye katılmamı sağlayıp böyle güzel arkadaşlıklar kurmamı ve böylesine keyifli anlar geçirmemi sağladığınız için hepinize teşşekkürü borç bilirim. sizi çok seviyorum forumum. iyiki varsınız...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 21:21
Merhaba arkadaşlar
Mehmet buraları bırakıp Ankaraya gittin demek.Senin bulduğun cüce vatoz ve bricardi yavruları seni özleyecekler.
Yakında Karizmatik Gençler videosunu ekleyeceğim.Yepyeni süper bir film olacak inşaAllah.Saygı ve Sevgilerimle