Kaya Da Kırmızıklar Olustu
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2015 22:21
Merhaba,
Arkadaşlar kaya da kırmızı birşeyler oluşmaya başladı bilgisi olan varmı..[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/95839/IMAG0507.jpg[/IMG]
Arkadaşlar kaya da kırmızı birşeyler oluşmaya başladı bilgisi olan varmı..[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/95839/IMAG0507.jpg[/IMG]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2015 22:34
Coraline alg benziyor.Sudaki Ca ve Mg değerlerinin iyi olduğuna işaret şanslısınız pek çok tuzlu su akvaristi bunlardan ister hatta bunlar icin bir sürü katkı ekler.Bende şanslılar arasındayım kimisi 6ay katkılarla katkilarla uğraşıp yapamazken ben 1.5 ayda hiç uğraşmadan yapmıştım.Bu alvaryum işinin bazı yerleri şanstır ne kadar üstüne düşersen o kadar kötüleşir ne zaman ki usanıp sadece seyredersin o zaman istediğin olur.[;)][:iyi:]
Beğenenler: [T]95839,gokhanornek[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2015 22:36
[QUOTE=Exedra]Coraline alg benziyor.Sudaki Ca ve Mg değerlerinin iyi olduğuna işaret şanslısınız pek çok tuzlu su akvaristi bunlardan ister hatta bunlar icin bir sürü katkı ekler.Bende şanslılar arasındayım kimisi 6ay katkılarla katkilarla uğraşıp yapamazken ben 1.5 ayda hiç uğraşmadan yapmıştım.Bu alvaryum işinin bazı yerleri şanstır ne kadar üstüne düşersen o kadar kötüleşir ne zaman ki usanıp sadece seyredersin o zaman istediğin olur.[;)][:iyi:][/QUOTE]
Buna sevindim aşılama yapmıştım faydası olmuş sanırım
Ama su hala bulanık böyle uçuşan birşeyler var deli olucam valla
Buna sevindim aşılama yapmıştım faydası olmuş sanırım
Ama su hala bulanık böyle uçuşan birşeyler var deli olucam valla
Beğenenler: [T]177766,Exedra[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2015 23:05
Kumdan ve tam erimeyen tuzdan dolayı olabilir ama zamanla oturur.[EDIT]Exedra,2015-10-25 12:28:51[/EDIT]
Beğenenler: [T]151275,Nefer[/T]