Karma malawi tankım
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 19:03
Fotoğraf:
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=Y7wr1FWcWNc[/VID]
Kapasite (litre):75
Canlılar:yunus,sarıprenses,aysmen,vatos
Malzemeler:hopar ısıtıcı,jebao 812 dış filtre,haılea hava motoru
Akvaryum Bakımı:6 ayda bir
Kullanılan Yemler: Tetra cichlid XL Flakes en pahalı ciklet yemi yemiyorum yediriyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Tetra aqua safe,contra-ıchthyo,seachem Alkaline Buffer
Merhabalar akvaryumu yeni kurdum.amatörlük var malesef ama hiç kayıp vermeden 2 ayı tamamladım 1 tanecik bile ölmedi.çok hareketliler nedenini anlamadım.Ve nezaman beni görseler takip ediolar sürekli gözleri bende kendimi izleniyor gibi hissediyorum bu arada videoyu çekerken youtubede başka akvaryumlara bakıyordum ordaki herifin sesi biraz gıcık konuşuyordu ama harika akvaryumu vardı.ve 2 çift daha bilmediğim ciklet türü var akvaryumumda ismini unuttum balık beyaz oluor sonra kırmızı yani bide altı sarı üstü siyah çizgili gibi umarım beğenirsiniz.Balık beslemek çok harika :)
vangola 2012-06-17 19:42:20
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=Y7wr1FWcWNc[/VID]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=I4vhkKd_tjU[/VID]
Boyut (cm):66*44*23Kapasite (litre):75
Canlılar:yunus,sarıprenses,aysmen,vatos
Malzemeler:hopar ısıtıcı,jebao 812 dış filtre,haılea hava motoru
Akvaryum Bakımı:6 ayda bir
Kullanılan Yemler: Tetra cichlid XL Flakes en pahalı ciklet yemi yemiyorum yediriyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Tetra aqua safe,contra-ıchthyo,seachem Alkaline Buffer
Merhabalar akvaryumu yeni kurdum.amatörlük var malesef ama hiç kayıp vermeden 2 ayı tamamladım 1 tanecik bile ölmedi.çok hareketliler nedenini anlamadım.Ve nezaman beni görseler takip ediolar sürekli gözleri bende kendimi izleniyor gibi hissediyorum bu arada videoyu çekerken youtubede başka akvaryumlara bakıyordum ordaki herifin sesi biraz gıcık konuşuyordu ama harika akvaryumu vardı.ve 2 çift daha bilmediğim ciklet türü var akvaryumumda ismini unuttum balık beyaz oluor sonra kırmızı yani bide altı sarı üstü siyah çizgili gibi umarım beğenirsiniz.Balık beslemek çok harika :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 19:38
[QUOTE=ugurnk]kardeş bu boyutta bi akvaryum da bırak karışık malawi yapmayı tek tür için bile yetersiz.[/QUOTE]
alpino24 2012-07-02 12:41:05
Evet haklısın yeni akvaryumun siparişini verdim..
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 19:50
[QUOTE=ugurnk]boyutları nedir yeni akvaryumun?[/QUOTE]
alpino24 2012-07-02 12:41:41
Yeni gelecek olan 650 litre su alırmış bayağı büyük yafs ben kaldıramadım.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 20:41
650 litre gayet uygun
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2012 16:03
Öncelikle merhaba;Arkadaşım heyecanını anlıyorum ama bu işe kalkışmadan önce bu formu hiç mi okumadın?hiç mi araştırmadın ben ne yapıyorum diye ? yanlış anlama ama önce hangi tür balık besleyeceksin ona karar ver,sonra besleyeceğin türlerin hangi koşullarda yaşaması gerektiğini araştır,akvaryumunu dekorunu filtreni ısıtıcını yemini ona göre seç,ben yaptım oldu diyeceksen bura da fotoğraf veya video paylaşıpta bizleri üzme
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2012 07:15
Kırıcı bir yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.Arkadaşların dediği gibi 75 litre Malawiler için az bir hacim.650 litre akvaryum geldiğinde şahane olacaktır.Benim önerim dekor malzemelerinizi doğal tutmanız.Kendi toplayacağınız kayalardan mağaralar yaparsanız çok şık ve balıklar için de çok kullanışlı olacaktır.Forumda araştırıp birbiriyle uyumlu olan türleri seçip beslemenizd ço güzel olur.Ayrıca mor renk ışık bende önermiyorum.Yeni akvaryumunuzun fotoğraflarını görmek ümidiyle,sağlıklı balıklar.
Orhunulku 2012-07-06 07:31:46