karma Cichlidi
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 21:00
Çok hoş güzel olmuş balıklarınız da sağlıklı gözüküyor maşallah. Ama ben mavi ışığı sevmiyorum :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 21:15
Teşekürler :) beyaz vardı önceden mavi ile değiştirdim
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 21:32
Balıklarınızın maşallahı var akvaryumunuzda hoş gözüküyor. Yalnız ilk resimdeki alttaki balığın ırkı nedir , ilk defa görüyorum öyle birşey, çok hoşmuş :)
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 21:53
Açıkca soylemek gerekirse bende cok benğendim:) sarı prensesi almaya gitigimde akvayumcu adını soyledı ama unutum
Calico ama sanırım cindsi kırma bır cins
Calico ama sanırım cindsi kırma bır cins
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 22:19
[QUOTE=0zqur_]Balıklarınızın maşallahı var akvaryumunuzda hoş gözüküyor. Yalnız ilk resimdeki alttaki balığın ırkı nedir , ilk defa görüyorum öyle birşey, çok hoşmuş :)[/QUOTE]
Buyrun. Çingene olarak bilinen Colico :)
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 22:32
[QUOTE=theanswer88]Açıkca soylemek gerekirse bende cok benğendim:) sarı prensesi almaya gitigimde akvayumcu adını soyledı ama unutum
Calico ama sanırım cindsi kırma bır cins[/QUOTE]
Güzel bir ırkmış akvaryuma güzel bir görüntü katmış baksana :)
[QUOTE=nogai] [QUOTE=0zqur_]Balıklarınızın maşallahı var akvaryumunuzda hoş gözüküyor. Yalnız ilk resimdeki alttaki balığın ırkı nedir , ilk defa görüyorum öyle birşey, çok hoşmuş :)[/QUOTE]
Calico ama sanırım cindsi kırma bır cins[/QUOTE]
Güzel bir ırkmış akvaryuma güzel bir görüntü katmış baksana :)
[QUOTE=nogai] [QUOTE=0zqur_]Balıklarınızın maşallahı var akvaryumunuzda hoş gözüküyor. Yalnız ilk resimdeki alttaki balığın ırkı nedir , ilk defa görüyorum öyle birşey, çok hoşmuş :)[/QUOTE]
Buyrun. Çingene olarak bilinen Colico :)
[/QUOTE]
Teşekkür ederim inceledim balığı , tam çingene ama öyle böyle değil :)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 22:38
Tam cingene digerleri gibi saklanmiyorda hep ortaliklarda yuzuyor