Karma akvaryumda yavru alabilirmiyim?
Merhaba;Tankımda 2 ahli,4 sarı prenses,2 mavi imparator,2 yavru papağan 2'de portakal diye adlandırılan türlerim var.Ben lepistes besliyordum.Cichidleri yeni beslemeye başladım,o yüzden fazla bilgim yok.Yardımcı olursanız iyi olur.Paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Papağanları çıkarmanızı öneririm çünkü diğer balıkların çiftleşme dönemlerinde onlara rahatsızlık verecektir. Balığın strese girmesi veya girmemesi ise , akvaryum koşullarına bağlıdır. (Su değerleri,dekor,yemleme,tür seçimi v.b.)
Saygılar
Örneğin prenses+portakal+mavilerden biri gibi 3 tür belirleyip, dişi erkek oranını ayarlarsanız stress ihtimali azalır. Balıklarınız mümkün olduğunca yakın boylarda olsun.
Tank ne kadar büyükse balıklarınız da o kadar mutlu olacaktır. Küçük hacimde çok balık stres kaynağıdır. Aldığınız balıklar yavruysa hızlı büyüyeceklerini de göz önünde bulundurun.
Akvaryumun konduğu yerin kalabalık ve hareketli olması, uygun olmayan su şartları gibi diğer etkenler için arama yapın forumda, detaylı bilgi bulacaksınız.
Papağanları gerçekten çıkarmalısınız.ÇOk zararlılar.
İlk önce forumda bol bol araştırma yapın. Üreme Hakkında Tüm Sorular Ve Cevapları
Malawi forumunu iyi araştırın derim. Göreceksiniz ki zor birşery değil. Şimdiden kolay gelsin size
Saygılarımla...
Beğenenler: [T]192011,toprak bey[/T]