Karışık Malavi akvaryumu (RESİM EKLEDİM)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 09:07
Boyut (cm): 1.5
Canlılar: Sarı prenses Yunus Mavi Prenses Calica İceman Vatoz ve ismini bilmediğim siyah balığım var :D
RedRubin,Şeker pembe mevcutta var ayrıca paslı ,beyaz prenses ve ahli eklemeyi düşünürum
Malzemeler: Tetratec1200 dış filitre
100w Çelik Isıtıcı
25 Kg Mideye kırıntısı (Az geliyor)
Akvaryum Bakımı:Haftalıık dip çekımı yapıyorum
Kullanılan Yemler:Tetra granür, Sera flaora yaprak yem ayreten salatalık ve marul
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sadece kaya tuzuSAMET51 2013-06-13 14:50:01
Canlılar: Sarı prenses Yunus Mavi Prenses Calica İceman Vatoz ve ismini bilmediğim siyah balığım var :D
RedRubin,Şeker pembe mevcutta var ayrıca paslı ,beyaz prenses ve ahli eklemeyi düşünürum
Malzemeler: Tetratec1200 dış filitre
100w Çelik Isıtıcı
25 Kg Mideye kırıntısı (Az geliyor)
Akvaryum Bakımı:Haftalıık dip çekımı yapıyorum
Kullanılan Yemler:Tetra granür, Sera flaora yaprak yem ayreten salatalık ve marul
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sadece kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 09:12
Video yada fotograf gozukmuyor
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 14:45
Arkadaşlar Resim ekledım olumlu olumsuz yorumlarınız beklıyorum (Bu kes resımler düz) Midye kırıntısı az gelıyor içine silis kum karıştırsam nasıl olur ??? Şu anda akvaryumda anlaşmazlık yok gibi renk olsun dıye beyaz prenses paslı bide ahli eklemeyi düşünüyorum sizce nasıl olur??
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 16:21
Çok kalabalık Sp yunuslar kalsın bence.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 16:49
[QUOTE=Mehmet Ferhat]Çok kalabalık Sp yunuslar kalsın bence.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 23:51
Miktar olarak akvaryumun genel fotosuna baktığımda çokta kalabalık görünmedi bana. Güzel bi renk cümbüşü olmuş sadece 100 Watt ısıtıcı nasıl yeter bu akvaryuma onu çözemedim
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 08:09
[QUOTE=Fiore]Miktar olarak akvaryumun genel fotosuna baktığımda çokta kalabalık görünmedi bana. Güzel bi renk cümbüşü olmuş sadece 100 Watt ısıtıcı nasıl yeter bu akvaryuma onu çözemedim [/QUOTE]
Haklısın, çelik ısıtıcı bide hesaplı olunca mevsimde yaz olunca aldım zaten şu anda çalışmıyor ısısı gayet iyi yani balıklar mutlu gibi
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 12:46
Bence güzel olmuş karışık malawi'de balıklar küçükse kalabalık hoş görünür.Şelaleyi yaptığınız boruyu bir şekilde yaratıcılığınızı kullanarak kamufile etmeniz gerekir.Midye kırığı kumu başka kumlarda karıştırmayın temizlikte ve görünümde sıkıntı yaşarsınız.Ya yine Midye kırığı ekleyin ya da tamamen tanıktan çıkarıp 0 numara mercan kumu kullanın.Kalsiyum karbonatlı kum veya mercan kumları bu tür balıklar için çok sağlıklı olur. ince kum ile güzel oyunlar oynarlar stresten uzaklaşırlar.Ayrıca ince kumlar tankınızın temiz kalmasını sağlar.Midye kırığını terk ederseniz temizlik sıklığınız azalacak ve balıklarınız uygun ph da yaşayacak.Kolay gelsin.