Karideslerim
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 19:32
Merhaba arkadaşlar;
Bugün akvaryumcuya gidip benim ters yüzen çöpçü balığımı değiştirdim. Adam bana 2 tane arı karidesi verdi. Hollandaca'da arı karidesiymiş. Valla bilmiyorum ama ben bunlari lepisteslerimin yanina koydum. Bu karidesler ne yer ne içer hiç haberim yok.onuruygun 2009-01-21 16:57:37
Bugün akvaryumcuya gidip benim ters yüzen çöpçü balığımı değiştirdim. Adam bana 2 tane arı karidesi verdi. Hollandaca'da arı karidesiymiş. Valla bilmiyorum ama ben bunlari lepisteslerimin yanina koydum. Bu karidesler ne yer ne içer hiç haberim yok.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 21:06
İyi bir yosun yiyicisidirler.Bitkili akvaryumlarda bakılmaları gerekir.Lepisteslerinize attığınız yemlerden ondarla payına düşeni alırlar , merak etmeyin aç kalmazlar:D.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 21:13
Ya bak ben javamos almayi unuttum akil kalmadi ki bende de Neyse bir ara gidip javamos alip tekrardan akvaryumu design edeyim. Tesekkürler cevabiniz için.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 21:41
[QUOTE=correct79] Resim eklermisiniz,merak ettim bu karidesleri.[/QUOTE]
Akvaryumda 2 saat karides ariyorum valla buldugumda resimlerini çeker eklerim
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 17:33
Lepistes ve vatoz ama lepisteslerin yiyebileceğini düşünmüyorum. Kaplumbağama yeni akvaryum yaptığımda onun eski akvaryumunu karides akvaryumu yapacam çok sevdim bu hayvanları ya
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 17:49
Istemedikleri kadar zaten ilk günlerde bitkilerin arasinda saklaniyorlardi sonradan motorun etrafinda dolanmaya basladi birisi bugün baktim çikmis dolaniyor. Digeri halen yoooook
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 18:05
Dış filtre emişine bayan çorabı tarzında bir koruma yapın derim.Yarın üremeye başlarlarsa yavruları çekebilir dış filtre.
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 18:09
[QUOTE=Barış ER]Dış filtre emişine bayan çorabı tarzında bir koruma yapın derim.Yarın üremeye başlarlarsa yavruları çekebilir dış filtre. [/QUOTE]
Dis filtrem yok iç filtrem var üremeye baslarlarsa zaten lepistesler yavruyu yerler, ama suan öyle birsey olmaz çünkü digeri kayip
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2009 18:14
Bulursanız hemen ikisini çıkarıp yeni akvaryumlarına koyun.Eğer çiftleşirseler bayağı bi yavru alırsınız.Zaten pek bulunmuyor bunlardan Türkiye'de.