karides ve su piresi aynı tankta yaşarmı?
Bir de foto ekleyebilseniz merakımız gidecek????Balıksız ortam denemesine bende girmiş bulunuyorum.Bitkiler ve pireler tanktaki yerlerini aldılar.Pire takviyesi için küçük bir akvaryum balkonda ama büyük tank balkono sıgmıycak.Karides fikri sizin yazdıklarınızla bende de etkinleşti.Kolay gelsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkür ederim barış bey. İsteğiniz üzerine bir iki fotoğraf çekeyim dedim. Hatalar için özür şimdiden. Malum ev ortamına o kadar tank sıkıştırınca yeterli açıyı sağlamak imkansızlaşıyor bu sıkışıklıkta. :-)
Merhabalar. Benim de nano tankımda kiraz karides ve su pireleri mevcut. Fakat aramızdaki fark; benim bu su pirelerini istemiyor olmam. Muhtemelen bitkileri aldığım yerden geldiler. Ve şuan hızla ürüyorlar. Karideslerim de yavruladı. Bu yüzden balık ilavesi de yapamıyorum. Pireleri yok etmek için başka bir öneriniz var mı? Paylaşırsanız memnun olurum.
İyi bayramlar... Sağlıklı akvaryumlar... (Konu başlağı yerinde olduğu için, başka konu açmak istemedim.)Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
hizliresim.com ' a yüklemişsiniz ve fotolar biraz yavaşda olsa geldi.