Karides Üretim Akvaryumları-Bloody Mary(Yeni tür)
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 22:20
[QUOTE=T3kniker]Maşallah Batuhan...Nazara karşı önlem aldın mı?[/QUOTE]
Dua edenim ve maşallah diyenim olduğu sürece nazar değmez gibime geliyor. :)
Dua edenim ve maşallah diyenim olduğu sürece nazar değmez gibime geliyor. :)
Beğenenler: [T]120530,H. KAYA. GEMLİK.[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 09:16
Renk kalitesi çok güzelmiş bloody marynin. Bol yavru alırsınız umarım. Ortam şartlarını diğer neocaridinalar kadar tolere edebiliyor mu?
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 20:48
[QUOTE=Biff]Renk kalitesi çok güzelmiş bloody marynin. Bol yavru alırsınız umarım. Ortam şartlarını diğer neocaridinalar kadar tolere edebiliyor mu?[/QUOTE]
Evet oldukça dayanıklı olduklarını söyleyebilirim.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2015 21:56
Gelişme yok mu Batuhan abi? :)
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2016 00:00
Askerlik bitti hobiye kaldığımız yerden devam edelim, kısa zamanda güncelleyeceğim [:D]
Beğenenler: [T]132779,Biff[/T][T]156899,orhan0624[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2016 00:01
[QUOTE=karsahini]Hoşgeldiniz. Fotoğraflarınızı ben göremiyorum, sorun mu var acaba?[/QUOTE]
5 sene sonra siliniyor demek ki bende fark ettim yazık oldu :(
5 sene sonra siliniyor demek ki bende fark ettim yazık oldu :(
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2019 20:17
Merhaba . Bu eski konunuza tecrübelerinizden faydalanmak için yeniden yazıyorum . 44 sayfa mesaj var muhtemelen bu sorunun cevabını muhtemelen çoktan verdiniz fakat ben size yinede sormak istedim . Cüce meksika kerevitiyle bloodymary karides sorun yaratır mı ? (65 cm akvaryum var java yosunu orta boy bir mangrow ve tilki kuyruktan başka bir şey yok )
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2019 13:46
[QUOTE=burak125]Merhaba . Bu eski konunuza tecrübelerinizden faydalanmak için yeniden yazıyorum . 44 sayfa mesaj var muhtemelen bu sorunun cevabını muhtemelen çoktan verdiniz fakat ben size yinede sormak istedim . Cüce meksika kerevitiyle bloodymary karides sorun yaratır mı ? (65 cm akvaryum var java yosunu orta boy bir mangrow ve tilki kuyruktan başka bir şey yok )[/QUOTE]
Yeterince saklanma alanı varsa sıkıntı olacağını pek sanmmıyorum ama ufak tefek karideslerinizde azalma olabilir kerevit cüce de olsa yakalarsa affetmez.
Yeterince saklanma alanı varsa sıkıntı olacağını pek sanmmıyorum ama ufak tefek karideslerinizde azalma olabilir kerevit cüce de olsa yakalarsa affetmez.