Karides Hk.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 10:29
Merhaba arkadaşlar.
225 lt 14 lt 10 lt olmak üzere üç tankım var büyük tankta balık beslemek istiyorum. iki küçük tankta ise birinde kiraz ile kırmızı rili karides, diğerinde yabani inci ile mavi inci karides beslemeyi düşünüyorum. Bitki olarak 10x10 iki tane java moss ve 10 kök zeytin var. 10 tanede midye var.
Filtrasyon ve diğer ekipmanlar için önerilerinizi bekliyorum. Her konuda.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 10:54
225 lt de balık besleleyeceginiz için dış filtre kesinlikle şart.Karides tanklarına üretim filtresi baglamanız yeterli gelecektir,hacimler ufak oldugundan iç filtre sizi ugraştırır ve fazla sirkülasyon olabilir.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 21:51
[QUOTE=mustafakısacık]225 lt de balık besleleyeceginiz için dış filtre kesinlikle şart.Karides tanklarına üretim filtresi baglamanız yeterli gelecektir,hacimler ufak oldugundan iç filtre sizi ugraştırır ve fazla sirkülasyon olabilir.[/QUOTE]
Kardeşim bu dış filtre fiyat olarak biraz tuzlu 800lt ve 300 lt hacimli iki tane iç filtrem var. bide hava motorum. üretim filtresini dış filtreyemi bağlıyoruz nasıl oluyor
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 21:53
[QUOTE=rızaa09] [QUOTE=mustafakısacık]225 lt de balık besleleyeceginiz için dış filtre kesinlikle şart.Karides tanklarına üretim filtresi baglamanız yeterli gelecektir,hacimler ufak oldugundan iç filtre sizi ugraştırır ve fazla sirkülasyon olabilir.[/QUOTE]
Pipo filtreyi hava motoruna bağlıyorsunuz.
Kardeşim bu dış filtre fiyat olarak biraz tuzlu 800lt ve 300 lt hacimli iki tane iç filtrem var. bide hava motorum. üretim filtresini dış filtreyemi bağlıyoruz nasıl oluyor
[/QUOTE] Pipo filtreyi hava motoruna bağlıyorsunuz.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 22:35
Öncelikle kurulumlarınız hayırlı olsun. Büyük akvaryumunuza bir adet dış filtre, küçük akvaryumlara da 1 er tane pipo filtre yeterli olacaktır.
Goksen 2014-12-26 22:35:53