Kardinal Karides ve Poso Akvaryumu...
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2014 08:00
Teşekkürler, inşallah görürüm o günleri de.
Arkadaşlar orange poso bulamıyorum. Bir fikri olan varmı?
O zaman bende şöyle söyliyim. Akvaryuma yeğenim sudandan 3 adet taş getirdi onları eklemiştim umarım salınım yapmamıştır. Akşam test ediyim.
Arkadaşlar orange poso bulamıyorum. Bir fikri olan varmı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 12:23
Selamlar;
Fatih abi 8 gün sonra karides evi satışlara başlayacak onlarda var orange rabbit. Beklerseniz en güzelinden temin edersiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 15:21
[QUOTE=M.Emin Uzunoğlu]Selamlar;
kanobi 2014-08-23 15:22:14
Fatih abi 8 gün sonra karides evi satışlara başlayacak onlarda var orange rabbit. Beklerseniz en güzelinden temin edersiniz.
[/QUOTE]
Karides evi için resmen şafak sayıyoruz. Son bir hafta kaldı. Bende kardinal karides ve orange rabbit alıcam onlardan. İnşallah fiyatlar uygun olur. Sırf bu konu güncel kalsın diye yazıyorum aslında. Siteye her girdiğimde bu konuya bakıyor yeni bilgiler varmı diye merak ediyorum. Kardinalciler ara sıra yorum ve tecrübelerini eksik etmesin lütfen
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 19:34
[QUOTE=M.Emin Uzunoğlu]Selamlar;
[/QUOTE]
Çok teşekkürederim mehmet kardeşim. Beklemekten başka çare yok zaten.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 19:50
[QUOTE=akcay082]Buda mini sulawesi tankımız
[/QUOTE]
Kullandığınız taş ne taşı acaba ve özellikleri nelerdir. Orta kısımda kullanılan beyaz kum hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 20:00
Emin Bey taşlar fosil kaya farklı bir özelliği yok bildiğim kadarıyla. Orta kısımdaki kumda silis kum.
akcay082 2014-08-23 20:01:02
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 20:02
Hayırlı olsun Levent Bey, nano güzel görünüyor ve yerde değil üstelik Kardinallerden buraya biraz transfer mi düşünüyorsun yoksa?
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 20:07
[QUOTE=eozen81]Hayırlı olsun Levent Bey, nano güzel görünüyor ve yerde değil üstelik Kardinallerden buraya biraz transfer mi düşünüyorsun yoksa?[/QUOTE]
Teşekkürler dostum. Evet bu yerde değil salonda duruyor yerlerde yer kalmadı artık
Transferi yaptım 6 adet kardinal, 2 adet poso yavru ve ramshorn var içinde.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 23:42
[QUOTE=ffatihh]Levent bey bu hazır sistem bir akvaryummudur?[/QUOTE]
Fatih Bey akvaryum model olarak hazır sistem ama ben sadece pipo filtre ile kullanıyorum.
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 15:39
Levent dostum, bu nanodaki suyu sıfırdan mı kurdun yoksa mevcut Sulawesi akvaryumundaki sudan mı kullandın, kaç litre bu arada?
Fatih Bey, bugün benim Sulawesi akvaryuma sardığım Java Moss çok uzamıştı, onu biraz budadım aklıma şu geldi, moss saracaksanız ileride budayabileceğiniz şekilde sarın derim yoksa gerçekten zor oluyor
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 15:44
[QUOTE=eozen81] Levent dostum, bu nanodaki suyu sıfırdan mı kurdun yoksa mevcut Sulawesi akvaryumundaki sudan mı kullandın, kaç litre bu arada?
Dostum sıfırdan kurdum. Değerleri diğer akvaryumda aynı hemen hemen. Akvaryum 20 litre.
Fatih Bey, bugün benim Sulawesi akvaryuma sardığım Java Moss çok uzamıştı, onu biraz budadım aklıma şu geldi, moss saracaksanız ileride budayabileceğiniz şekilde sarın derim yoksa gerçekten zor oluyor
[/QUOTE] Dostum sıfırdan kurdum. Değerleri diğer akvaryumda aynı hemen hemen. Akvaryum 20 litre.