Kararsızım.Tür tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 10:43
Arkadaşlar 55-23-33y bir akvaryumum var.Ne tür balık besleyebilirim.Çok kararsızım.Her balık hoşuma gidiyor.Fakat akvaryumum 55-23-33y ebatlarında.Akvaryumumu kurdum.İçinde ısıtıcı,motor,hava motoru falan var.Ama içinde balık yok kararsızlığım yüzünden.Canlı doğuran alayım diyorum.Sonra sarı prenses türünden alayım diyorum.Bu boyutta bir akvaryuma hangi balıktan kaç tane yakışır.Cevaplarınızı bekliyorum. muhammet6n 2007-05-18 10:43:59
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 10:45
Muhammet Bey söylemiş olduğunuz boyutlardaki akvaryumda canlı doğuran türleri beslemek ilk tercihim olurdu. Örneğin; lepistes, moly, neon v.b.
Yinede tercih sizin..
Saygılar,
Yinede tercih sizin..
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 10:51
[QUOTE=boney_can] Muhammet Bey söylemiş olduğunuz boyutlardaki akvaryumda canlı doğuran türleri beslemek ilk tercihim olurdu. Örneğin; lepistes, moly, neon v.b.
Yinede tercih sizin..
Saygılar,
[/QUOTE]
Yinede tercih sizin..
Saygılar,
[/QUOTE]
+1
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 10:57
[QUOTE=boney_can] Muhammet Bey söylemiş olduğunuz boyutlardaki akvaryumda canlı doğuran türleri beslemek ilk tercihim olurdu. Örneğin; lepistes, moly, neon v.b.
Yinede tercih sizin..
Saygılar,
[/QUOTE]@Creative@ 2007-05-18 10:59:27
Yinede tercih sizin..
Saygılar,
[/QUOTE]
+1 Ben sizin yerinizde olsam güzel bol bitkili bir akvaryum hazırlardım canlı bitki tabiki içine neon alır koyardım kumu siyah veya kahverengi alırdım arka planda bitki arka planı süper olur
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 22:50
50 Lt bitkili canlı doğuran akvaryumum. Bu ölçülerde ancak canlı doğuran olur. Koymuş olduğum fotoğrafdaki görünütüden çok daha güzellerinide elde edebilirsiniz. Bir düşünün derim. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2007 11:36
Doğan akvaryumun çok güzel olmuş.İnşallah benimki de böyle olur.
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2007 20:59
Canlı doğuran alacaksan sayıyı kafana takma onalar dar alanlar yeter sen lepistes moli velifera kılıç bunalardan al derim sana tavsiyem