Karanlığın Kral ve Kraliçeleri Flowerhornlar
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2014 15:37
Merhaba;
Balıklarım temmuzda 2 cm. iken bana geldiler.4 aylık kısa bir süre için de şuan 12- 13 cm civarına ulaştılar. 450 litrelik sumplı tankta günde 2 kez üç çeşit yemi karıştırarak veriyorum. Üç erkek eş tutu bile resimlerde görceğiniz üzere 1 çiftimin şuan 100 e yakın yavrunun başını bekliyorlar.
Daha net resimler çekmek isterdim. Fakat yerinde durmuyor keratalar.
Tek problemimiz öyle ahım şahım bir renk almaya başlayamamaları bu konu hakında yardımlarınıza ve önerilerinize açığım.
smalldevil 2014-11-23 15:37:48
Balıklarım temmuzda 2 cm. iken bana geldiler.4 aylık kısa bir süre için de şuan 12- 13 cm civarına ulaştılar. 450 litrelik sumplı tankta günde 2 kez üç çeşit yemi karıştırarak veriyorum. Üç erkek eş tutu bile resimlerde görceğiniz üzere 1 çiftimin şuan 100 e yakın yavrunun başını bekliyorlar.
Daha net resimler çekmek isterdim. Fakat yerinde durmuyor keratalar.
Tek problemimiz öyle ahım şahım bir renk almaya başlayamamaları bu konu hakında yardımlarınıza ve önerilerinize açığım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2014 23:00
Üstat seni tebrik ederim, balıkların gayet güzel ve sağlıklı. Zamanla renklerini alırlar merak etme, erken bir zamanda üreme eğiliminde olduklarından dolayı renkler tam oturmamış olabilir. Keyfini çıkart. Cenk Bildir 2014-11-24 08:47:26
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir