Kar üstünde Sucuk Ekmek Resimler ve Video15-16-17-18-19 -20 Sayfada
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 21:44
Bende iki gündür yollardayım,evin yolunu yeni buldum :) Soğuk bir gündeki bu sıcak foto ve videolarla ne kadar eğlendiğiniz belli oluyor.
Arif polo ile yapamadığın drifti yerlerde sürünerek anca yapıyorsun :) Bari birisi el arabasına bindirip yaptırsaydı sana oralarda drift :)
Yol ortasındaki oyun havasıda süper ötesi olmuş :)
Katılıp grubu kalabalıklaştıran herkese teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 21:46
Katılamadığım için çok üzgündüm ancak sizin sımsıcak fotoğraflarınız benide içine çekti.Harika bir organizasyon olmuş besbelli.Katılan herkese selamlar...
Ayrıca yavaş yesene hemşehrim boğulacaksın! :)
Burada da nur yüzlü organizatör abilerim... ;)
Ayrıca yavaş yesene hemşehrim boğulacaksın! :)
Burada da nur yüzlü organizatör abilerim... ;)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 22:22
[QUOTE=Semihsungur]
Bu arada, mangal ateşinden fena halde duman yedik ve islendik. Bu isi atmak için ne yapsak acaba????
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bizi ancak hamam paklar...
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 22:36
[QUOTE=SONADOR][VID]http://www.dailymotion.com/video/xnpjkh_arif-drift_fun[/VID]
[/QUOTE]
Cem kardeş teşekkür ederim videoyu izlerken çok güldüm çok saol.
Faruk abi drift yapıyoz bir şekilde naylonla, poloyla :)))felan fişman :)))))
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 22:45
Her şeyi ile çok güzel,özel bir gündü katılan bütün abilerimin,arkadaşlarımın ,kardeşlerimin ayağına yüreğine sağlık bazı şeyler anlatılmıyor yaşanıyor,şimdi nedesem boş ama macera desen macera,korku desen korku,gülme desen gülme ne arasan var anlayacağınız.
Doslukların pekişmesinde bu organizasyonların katkısı çok..
Emeği geçen katılan,katılamayan herkese teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 00:14
Çok eğlenceli geçmiş güzel bir organizasyon olmuş belli kaçırdığıma gerçekten üzüldüm. Kusura bakmayın işten öğlen 12'de çıkınca yetişemedim size. Bir daha ki sefere artık.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 00:27
Olay budur Ankaralı'lar eğlenmeyi biliyor valla. Ben bunu bilir bunu söylerim.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 09:18
Arkadaşlar kusura bakmayın resimleri yüklemem biraz gecikti ama 5 -10 dakikaya hepsi geliyor. Gerçekten manzara olsun ortam olsun hepsi çok güzeldi. Çok eğlendik.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 09:29
Arkadaşlar çok güzel, eğlenceli bir buluşma olmuş, yol ortasında oyun havasında oynamakta ayrıca güzel olmuş, tabiiki sucuklarda cabası.
Ankara'lı akvaristlerin buluşma ve organizasyonlarla hep gündemde olmalarıda ayrıcalıktır bence.
Hepinize teşekkürler..
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 09:36
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 09:39
Benim için müthiş derece güzel bir gündü..Mekan ortam hepsi şahane:)) Soguk ve karlı pazar sabahını sohbet ve neşemizle ısıttık..))
Bu yılın ilk etkinliğini de çok eğlenceli bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Umarım önümüzdeki günlerde, birlikte çok keyifli birliktelikler gerçekleştireceğiz. Her zaman yanımızda olan ve varlıklarıyla desteklerini yüreğimizde hissetiğimiz tüm dostlara gönülden teşekkürler.
Bu yılın ilk etkinliğini de çok eğlenceli bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Umarım önümüzdeki günlerde, birlikte çok keyifli birliktelikler gerçekleştireceğiz. Her zaman yanımızda olan ve varlıklarıyla desteklerini yüreğimizde hissetiğimiz tüm dostlara gönülden teşekkürler.