Kar üstünde Sucuk Ekmek Resimler ve Video15-16-17-18-19 -20 Sayfada
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Karagöl'de bir kaç fotoğraf çektirip geri geldik ve mangala yetiştik. Cindo'dan kalanlarla yetindik daha doğrusu.
Yolda kafamıza esti, oyun havasının sesine azıcık dokunduk ve çektik arabaları yolun kenarınaaa
[VID]http://www.izlesene.com/video/yol-kenarinda-oyun-havasi/5484155[/VID]
İşte bular da fotoğraflar...
Burada Mesut'a "Video çek oğlum foto değil" demeye çalışıyorum
Çok güzel oldu kar üstünde sucuk değdi her şeye değdi, mustafa abi fazla karışrırmadan resimleri yükleyebilirsin. Ali kardeşime ve üzeyir kardeşime, bizi karagöl yakınına kadar götüren mustafa abiye ve katılan tüm değerli vefakar hobici kardeşlerime teşekkür ediyorum. Akvaristler kadar bu işi organize eden pek hobici yok bu dünyada. Ortam süperdi birde bu karda kışta herkesin kazasız belasız evelere varması tek dileğimdi, oda olmuş katılan aracıyla arkadaşlar evlerine varmış.
Diğer fotolar geliyor. Videoları izlesene.com a ükledim ama henüz "yayına hazırlanıyor" diyor, birazdan sitede yayında olunca buradan da seyredilebilir hale gelecektir. İşte fotoların devamı, yorumlar sonra gelecek...
Kar yağar bardan bardan (kızlar)
Yollar kapandı kardan (Kızlar)
Ne gelen var ne giden (Kızlar)
Haber gelmedi yardan. (Sivas Türküsü)
Bu yolda Karagöl'e gitmeye çalıştık, diğer arabalar yolda kalıp çıkamayınca mecburen geri döndük.
Kabak lastikle yola çıkan acemi şöför Özel Yem Alperen kaydıra kaydıra inerken diğer arkadaşlar da arabayı tutmaya çalışıyuorlar
Araba gidiyor hala tutmaya çalışıyorlar
Artık umudu kesmişler ve arabayı bırakmışlar, Alperen (fordmustang) bildiği duaları okuyor
[VID]http://www.izlesene.com/video/karagol-yakinlarinda-cindo-tanerin-ipten-kopmus-hali/5484377[/VID]
[QUOTE=Pala]
Çok güzel oldu kar üstünde sucuk değdi her şeye değdi, mustafa abi fazla karışrırmadan resimleri yükleyebilirsin. Ali kardeşime ve üzeyir kardeşime, bizi karagöl yakınına kadar götüren mustafa abiye ve katılan tüm değerli vefakar hobici kardeşlerime teşekkür ediyorum. Akvaristler kadar bu işi organize eden pek hobici yok bu dünyada. Ortam süperdi birde bu karda kışta herkesin kazasız belasız evelere varması tek dileğimdi, oda olmuş katılan aracıyla arkadaşlar evlerine varmış.
[/QUOTE]Bazı şeyleri kurcalamadan olmaz Pala kardeşim, eğlencemizi, gelemeyen yada Ankara dışında yaşayan arkadaşlar da görsün
Isınmaya çalışan Gökhan yerinde zıplar gibi durmuş
Herkes bir karar verilmesini bekliyor, Karagöl'e gitme deliliğini yapalım mı yoksa buralarda uygun bir yere tezgahı kuralım mı diye
Genelde "gitmeyelim" kararı hakim, ben ise ısrarla "gidelim" diyorum ama çoğunluk kalalım diyor.
Buğra Poyraz'da bir ara gidelim der gibi oldu ama "çift yusuf" ona da ilham verdi ve gitmem dedi
Mesut ve Oğlu İsmail. İsmoş çok eğlendi ve dönüşte uyuyakaldı
Kendim gibi bir kaç deli dah aarıyorum Karagöl'e gitmek için. Ama yok, sadece sonradan gelen Üzeyir bana uydu
Hiç mi delikanlı yok aranızda der gibi bakmışım
Yoıl kontrolüne giden arkadaşlar (Alttaki foto bunun devamı)
Kös kös geri dönüyorlar "aabi yok, deli misin gidilmez" diyerek. Ama bilmiyorlar ki karşılarında pek de akıllı olmayan biri var
Veeeee, işte arkadaşların gelemediği, Üzeyir ve ben iki delinin gittiği Karagöl'den manzaralar...
Üzeyir ile ikimziin romantik Karagöl Kaçamağı
Buz tutmuş göl, üzeri tamamen karla kaplı...
Kar kalınlığını, masaların üzerindeki kardan tahmin edeiblirsiniz. Bazı yerlerde dizimize kadar gömüldük, içeriye araba girişi mümkün değildi.
Alperen'im, beş kuruş vermeyen Karagöl gezi sponsorum, bendekileri yüklüyorum işte ama Bekir ve Ali bendeki fotoğrafların en az 5-6 katı kadar fotoğraf çektiler. Onlar da yükleyeceklerdir herhalde...
Gelen-gelemeyen-gelmeyen herkese, Ali ve abisi Muzaffer'e, önceleri tereddüt edip sonradan beni kırmayan ama geldiğine de çok memnun olan Üzeyir'e, kısacası herkese çok teşekkürler. Hayatımda unutamayacağım çok güzel anlardan ve günlerden biriydi, Özellikle ocak ayında ve 40-50 cm kar varken Karagöl'e çıkmak ayrı bir keyifti. Yazın bile insanların gitmekten çekindikleri bir yerdir Karagöl. Hem uzaklığı hem yaz ortasında bile üşütmesi ile bilinir. O halde biz oradaydık arkadaşlar. Müthiş bir duyguydu, buz tutmuş gölü, girişinde kara saplanmış ve yakın köyden traktör çağıran küçük otobüs ve Genç Fotoğrafçılar Derneği üyelerini görmek, orada fotğtraf çektirmek ve kara saplanmadan ve hiç sıkıntı yaşamadan geri dönebilmek.....