KAFALI YUNUSLARIMIN YENİ RESİMLERİ
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 18:50
DAHA ÖNCEKİ AÇTIGIM KONULARDA RESİMLER NET ÇIKMAMIŞTI YENİLERİNİ KOYDUM
Boyut (cm):12CM 16CM ARASI
Kapasite (litre):120 CM AKVARYUM 220 LT 110 CM AKVARYUM 180LT
Canlılar:YUNUS VE YAVRULARI
Malzemeler: 2 ADET AKVARYUM 120 VE 110 CM 1ADET EKOL DIŞ FİLTRE 1 ADET EHEM DIŞ FİLTRE 2 ADET 300 WATT EHEM ISITICI AKÜLÜ HAVA MOTORU
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:TETRA SERA JBL
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
GÜMRÜKCÜ ÖMER 2012-05-17 23:26:18
BU YUNUSLARIN 130 ADET 1 AYLIK YAVRULARI VAR RESİMLER KENDİ ORJİNAL RESİMLERİ
Boyut (cm):12CM 16CM ARASI
Kapasite (litre):120 CM AKVARYUM 220 LT 110 CM AKVARYUM 180LT
Canlılar:YUNUS VE YAVRULARI
Malzemeler: 2 ADET AKVARYUM 120 VE 110 CM 1ADET EKOL DIŞ FİLTRE 1 ADET EHEM DIŞ FİLTRE 2 ADET 300 WATT EHEM ISITICI AKÜLÜ HAVA MOTORU
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:TETRA SERA JBL
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2012 23:37
Bu balıklar dah 15 aylıktır daha yeni yeni şekillenmeye başladılar balıklar akvaryum com üyesi ahmet kuruçay'yın balıklarıdır bilenler bilir yani
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 21:05
[QUOTE=feyruk]Bunların çok kafası yok gibi geldi bana.
[/QUOTE]
Kafa derken daha ne kadar olmasını bekliyoruz anlamadım. Balıkların çok güzeller kardeşim istanbulda ahmet abi zaten beslediği yunusların kalitesiyle isim yapmış seninkilerde çok güzeller hacimin biraz yetersiz ama onu söylemeden geçmeyim.
Kafa derken daha ne kadar olmasını bekliyoruz anlamadım. Balıkların çok güzeller kardeşim istanbulda ahmet abi zaten beslediği yunusların kalitesiyle isim yapmış seninkilerde çok güzeller hacimin biraz yetersiz ama onu söylemeden geçmeyim.
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 21:34
Evet abi ahmet abinin kendi damızlıkları kendisi yavrudan yetiştiriyor hacim yetersizdi bende 1 akvaryum daha kurdum 110 cm 1 adet 120 cm lik balıkları 2 böldüm yeni akvaryumun resminide koydumGÜMRÜKCÜ ÖMER 2012-05-17 21:37:07
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 22:28
Çok güzel balıklar tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2012 23:29
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 21:22
Evet güzel yunuslar baktıkca insanın içi açılıyor yunusdan zevk aldıgım kadar hiç bi balıktan almadım
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 18:55
Teşekkürler alper bey şimdiden yavru almaya başladım 2 dişiden 150 yavru aldım birininde agzı dolu
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 13:17
Maşallah yunuslarin çok güzelmiş kafa yapilarida çok güzel çıkmiş akvaryum ortamida çok ferah geniş tutarsan daha iyi olur nekadar geniş ortam olursa baliklardan verim alirsin gelişimide daha hızli olur kardeşim iyi beslemeler en yakın zamanda yavrularin resimlerinide bekliyoruz:)
feyruk kardeşim bence birazdaha dikkatli bakarsan kafa yapilarini görürsün saden yeni cikmaya başlamişlar saden kafali kafasiz yunusu ayırt edebilcek düzeydesindir :)
feyruk kardeşim bence birazdaha dikkatli bakarsan kafa yapilarini görürsün saden yeni cikmaya başlamişlar saden kafali kafasiz yunusu ayırt edebilcek düzeydesindir :)
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 21:20
Teşekkürler kardeşim fotograf makinam gelince yavrularıda koyacagım yavrular daha 3 haftalık rahat olması için büyük bi tank yapacagım şu an cam kestiriyorum