Jüri Seçimi
Ufuk bey tebrikler, görevinizi layıkıyla yapmanız dileğiyle...
Görkem bey size de tebrikler, gerçekten güzel (çekişme-yarışma yazamadım, çünkü birliktelik mevcut) olmuş, 2. jüri sizin olmanız dileğiyle...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sayın amatör, Tebrikler...
Jüri olarak görevinizi, profesyonelce yapacağınıza inanıyorum.
RobiNSoN'dan tekrar tebrikler.
Bende jüri olmaya adayım.
14 yıldır akvaryumla iç içeyim ve 10 yıldır evimde akvaryum hiç eksik olmadı. Tabiki bence olması gerektiği gibi ve ozamanın tür kısıtlılığından dolayı canlı doğuranlar ve japon balıklarıyla başladım, yaşatmayı ve bunlardan yavru almayı başarınca cichlidlere geçtim, bu arada herzaman başka akvaryumlarda kaplumbağalarla uğraştım.
Ozamanlar internet yaygın oladığı için okuldan sonraki bütün vaktimi akvaryumcuda geçirirdim ve bulduğum bütün kaynakları okurdum. Akvaryum tutkum beni meslek seçimime kadar götürdü ve şuan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim.
Şimdi ise, Diskusla uğraşıyorum ve birkaç akvaryumda karides, kerevit, canlı doğuran, ve Tanganyika cichlidler bulunmakta. Malawi cichlid üretimhanesinde çalışıyorum ve biryandanda canlı yem üretiyorum. Akademik anlamda ise plaktonik organizmalar ve biyolojik sistemler üzerine çalışıyorum.
Akvaryum dışında uğraşım, tüplü ve serbest dalış ve bununla beraber amatör kara ve sualtı fotoğrafçılığı yapıyorum.
Gereksiz veya eksik bilgi verdiysem affola..
Saygılarımla...