Java Moss
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 13:30
peki burhan bey bende 2x15W philips tornado CDL var. bu ışıkta eledoalar cılız kalıyor mosslar da bir değişiklilik görmüyorum. tank 45 lt. şuan ne önerirsiniz?merterzekli 2014-06-20 13:31:19
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 14:53
[QUOTE=merterzekli]peki burhan bey bende 2x15W philips tornado CDL var. bu ışıkta eledoalar cılız kalıyor mosslar da bir değişiklilik görmüyorum. tank 45 lt. şuan ne önerirsiniz?[/QUOTE]
Zaten moss türleri çok çabuk gelişmezler.Eledoaları kuma sabitlediyseniz tabandan çürüyor olabilir.Akvaryumda tuz kullanıyor musunuz?Ya da metilen mavisi?
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 15:14
[QUOTE=GargameL][QUOTE=merterzekli]peki burhan bey bende 2x15W philips tornado CDL var. bu ışıkta eledoalar cılız kalıyor mosslar da bir değişiklilik görmüyorum. tank 45 lt. şuan ne önerirsiniz?[/QUOTE]
hayır hiçbir ilaç kullanmıyorum. eledoaları da taşın üstüne elyafla tutturdum. yinede yeni sürgünler çok cılız
Zaten moss türleri çok çabuk gelişmezler.Eledoaları kuma sabitlediyseniz tabandan çürüyor olabilir.Akvaryumda tuz kullanıyor musunuz?Ya da metilen mavisi?
[/QUOTE]
hayır hiçbir ilaç kullanmıyorum. eledoaları da taşın üstüne elyafla tutturdum. yinede yeni sürgünler çok cılız