Japonlarım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Abi sen geç dalganıKadir abi java fernin yaprakları yumuşak diye okumuştum bir yerde ama sert mi yoksa yemesinler sonra.Abi kumu aslında siyah düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim.Sana söz veriyorum yakında o dediklerin olacak sadece biraz zaman istiyorum.Senin tedavi bittimi sende kullan bence beyaz kum abi eminim çok güzel değerlendirirsin benim becerim bu konuda çok zayıfBiraz daha çalışmam lazım.
Abi sen geç dalganıKadir abi java fernin yaprakları yumuşak diye okumuştum bir yerde ama sert mi yoksa yemesinler sonra.Abi kumu aslında siyah düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim.Sana söz veriyorum yakında o dediklerin olacak sadece biraz zaman istiyorum.Senin tedavi bittimi sende kullan bence beyaz kum abi eminim çok güzel değerlendirirsin benim becerim bu konuda çok zayıfBiraz daha çalışmam lazım.
[/QUOTE]Ali estağfirullah ne dalga geçmesi,inan çok beğendim gerek akvaryum olsun gerek mizansen çok güzel,neden böyle düşündün üzüldüm şimdiBende java fern mevcut bol miktarda yapraklarıda kosele gıbı balıkalr yemeyı bırak yanına yaklasmıyorlar.Videolarımda var zaten gorebılırsın.Ben eskı kumu koydum artık sımdı tekrar oynayamam ılerıde bır gun ınsaallah.
[QUOTE=mesutok]Maaşallah çok begendim akvaryumunu, beyaz kumda güzel oluyormuş zeminde, kar yağmışta balıklar kar topu oynuyormuş gibi sevinçle dolanıyorlar zeminde, balıkların gayet mutlu. Tebrikler.[/QUOTE]