Japonlarım
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2012 00:01
Bende klasik vatozu hiç sevmezdim kocaman olurdu. Bu cüce vatozlar fikrimi değiştirdi, hafta sonu L 314 aldım bir tane desenli ilginç bir balık.. cobani 2012-01-12 00:26:41
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2012 23:34
Bu vatozlar gerçekten iyi iş çıkardılar sasırdım dogrusu,anubıasların uzerınde olusan tum yosunları temızledıler
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 00:47
İşe yaramazlarmı Kadir abi ben vatoz sayesinde cam temizliği yapmıyorum valla bitkilerin köküne kadar dış filtre borularına varasaya temizliyor kereta hani su dışındada yaşayabilseler evin camlarının temizliğindede kullanıcam
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 12:31
Evde kullanma fıkrı guzelmıs be AlıAma dedıgın gıbı grcekten ınanılmaz ıs cıakrdılar sasırttılar benı dogrusu beklemıyordum bu kadar calıskan olacaklarını.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 12:39
Kadir abi artık bundan sonra tankında en az bir tanede olsa bulundurursun herhaldemidyelerde durum nasıl?
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 17:13
Su an ıkı tane cuce vatoz var,sımdılık yeterlı gorunuyor.Midyelerın bırı cok aktıf salgı fılan cıkarıyor bırseyler yapıyorkendı capında.Dıgerı hayat kusmus gıttıkce kendını kuma gomuyor bundna sonrakı hayatına orada devam edecek gıbı gorunuyor
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 17:21
Senin midye dertliymiş galiba Kadir abi kendini bu yaşta toprağa veriyorVatozlar yeter abi bencede zaten üretim düşünülmediğinden tek bir tane bile yetiyor tanka.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 16:31
Evet abi yavaş yavaş büyüyorlar en çok merak ettiğim nasıl bir şey olucaklar.Baktığımda 4 tanesi dişi teleskoptan olanlar annelerine çekmiş aynı kuyruklu ve göbekli (İmzamda resmi mevcut) diğer ikiside tek kuyruğun yavruları onlarda aynı anne ama tek farkları şimdilik kuyruklarının teleskop babalarına benzemesi Şuan için bir sorun yok sadece biraz sabırsızım okadar hemen büyüsünlerde anne babaları gibi boylara gelsinler diye bakıyom valla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 13:56
Eeee hevesle anlattın bizide heveslendirdin, senin yeni fotolarını ekleme vaktin gelmiş yavruların şunları bizde görelim mahrum olmayalım. Büyüme işi için bir 12 ay bekleyeceksin 21. ayda oldukça büyük forma ulaşacaklar.mesutok 2012-01-19 13:56:47
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 15:15
Ekliyeceğim akşama söz Hakan abi.Senden yine görebilecekmiyiz acaba Hakan abi öyle ben büyüttüm yetiştirdim diyip kenara çekilmek olmaz sendende görsek bir kez daha bence çok güzel olur.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 16:15
İnşallah abi bekliyoruz Bu arada belki akşam giremeyebilirim resimleri az önce çektim(çekmeye çalıştım daha doğrusu) yerlerinde hiç durmadıklarından ancak bunları yakalayabildimiyi seyirler.
alitoplukaya 2012-01-19 16:19:29