japon
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 16:36
öncellikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim benim akvaryumum 70*35*25 büyüklüğünde benim düşüncem japon melek colisa ve pengasus balıklarını beslemek akvaryumcular besleyebilirsin diyolar ama sizlerin de düşüncelerini almak istedim umarım yardımcı olursunuz
teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 17:01
Merhaba bence beslenmez neden derseniz pengasus ve japon tamam ama melek o balıklara rahat vermez çünkü melek çok obur bir hayvan herkesden önce yem yer ve kavgacıdır benim betamı öldürdü.Bence pengasus ve japon ideal dir ama melek koymayın derim efendim.Saygılar. mahir 2007-06-28 17:01:48
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 18:08
Öncelikle akvaryumunuzun ölçüleri japon ve Pegasusa göre değil.Bu balıklar hızlı büyümeleri sonucu size sorun çıkarabilirler.İlerde yer sıkıntısı çekersiniz.Benim önerim bitki tankı kurun ve melek besleyin gerçekten güzel balıktır melek saygılar.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 19:03
ben son bi şey daha sormak istiyorum japonların üretimi için sağmak şart mı çünkü benim üretme gibi bi amacım yok zaten sağmayı da beceremem galiba
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 19:48
Tuğra Bey bence de güzel bir bitki akvaryumu kurabilirsiniz. Hatta aslında canlı doğuranlardan besleseniz de çok güzel olabilir. Bir düşünün derim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2007 08:37
Melek tek basına beslendiğinde güzel oluyo mahir arkadasımızın'da dediği gibi bebek yüz japon olabilir yani benim kendi fikrim balıklarım ölünce şimdi yeni bir akvaryum kurup bebek yüz japonlardan almayı düşünüyorum