Japon Akvaryumu
Kadir abi yapma yaw senin balıklara nazar değdi. Benim düz japonlar gerçi hassaslık oranları seninkiler kadar değildir ama cidden iyi dayandılar.
Cüce vatozlarım ölmüş benimde uygun fiyatlı arayacağım bakalım.
[/QUOTE]Benım hatamdan oldu Cihan,dekoru değiştirdim kumu cıkardım donguyu bozdum kısacası.Sonra bır hafta sehır dısına cıktım geldıgımde fıyasko
Cuce vatozların fıyatlarını bılmıyorum bır yer gırdım ve ıkı tane aldım tanesı 10 lıraydı bılmıyorum kazıkmı yedım ama
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Önceden buradan bir arkadaştan almıştım ancak şimdi bulamadım temiz ve bana yakın bir ilan hepsi uzak kaldı biraz bekleyeceğiz anlaşılan.
Evet havalar sıcak olunca olabilir zati şu an biraz grip gibiyim.
Önceden buradan bir arkadaştan almıştım ancak şimdi bulamadım temiz ve bana yakın bir ilan hepsi uzak kaldı biraz bekleyeceğiz anlaşılan.
Evet havalar sıcak olunca olabilir zati şu an biraz grip gibiyim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Teşekkür ederim emre.
Atlatırız grip te neymiş:) Herkes hasta geçse de birinden gene bulaşacak sanırım :)
Akvaryumdaki sarı su rengini henüz su değişimi ve temizlikle düzeltemedim, akvaryumdaki biyolojik dengede bozuk sanırım dışkılar filan olduğu gibi kalıyor, parçalanmadan kum pis diye temizledim ama alakası yokmuş. Zeolit de eskidi herhalde hiç almıyor sarılığı... Alışkın olmadığım içinde bu sarı su rengini hiç sevmedim. Verilen dip yemlerinden dolayı oluyor sanırım, bu suyu eskisi gibi kristal hala getirmek zaman alacak sanırım:(((
Birde beyaz kalenin üzerinde yosun oluşmuş tam bir su altı kalesi olmuş:)
Karbon vardı değiştirdim ama zeolit bitmişartık tuzlu suda kaynatırsan işe yarar gene ama bakalım bir piyasaya bakayım zeolit ne kadar uygunu var mı. İçindeki elyaflar bile eskimiş evde elyaf kalmamış.
Daha yeni geldiğim için maddi duruma bağlı olarak bir şeyler düşünüyorumda malum bitkiler biraz tuzlu kaçıyor:)
Balıklara gelince vatoz dışında bir ek yapar mıyım açıkcası şu an bilmiyorum. Elma salyangozu lazım camlar için filan...
Akvaryuma elimi sokup balıkları sevebilmek çok hoş oldu kaçmıyorlar avuçlayabiliyorsun:))))
Bitki güzel ama bakalım uygun bulursam ancak düzene sokarım.