jako papağanım hasta mı?
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2014 13:06
Merhaba,
jako papağanımın gözünün üzerinde kızarıklık oluştu bir kaç gündür var. Görüntüsü sanki siğil veya bene benziyor fotoğraflarını ekliyorum bilen biri yardımcı olabilir mi ? Veterinere götürmek için kafesinden çıkarmam gerekiyor ancak biraz yabani olduğu için gitmeme gerek kalmadan ne olduğunu anlarsam en azından götürmeye değecek bir şey mi yoksa normal bir şey mi onu öğrenmek için sizlerden yardım bekliyorum.

jako papağanımın gözünün üzerinde kızarıklık oluştu bir kaç gündür var. Görüntüsü sanki siğil veya bene benziyor fotoğraflarını ekliyorum bilen biri yardımcı olabilir mi ? Veterinere götürmek için kafesinden çıkarmam gerekiyor ancak biraz yabani olduğu için gitmeme gerek kalmadan ne olduğunu anlarsam en azından götürmeye değecek bir şey mi yoksa normal bir şey mi onu öğrenmek için sizlerden yardım bekliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2014 17:06
Şimdi bunun o yaralı bölgesinde ucu iltihaplı çevreside kanlı bir yara gibiyse, eczaneden terramycin melhem alın göz melhemi terramycin göz melhemi orasına sabah akşam parmağınız ucuyla sürün 36 saat içinde faydası olabilir, onun haricinde kuş branşında eğitimde almış bir veterinerede götürmenizde fayda olur. Eczanede bu krem 2.5 TL gibi kuşa bir zararı olmaz. Birkaç gün bu mehlemi deneyip sonucu izleyebilirsiniz. Ev kuşları sürekli kafeste tutulmalı özellikle papağan gibi türler evde rahatlıkla gezinmeli evi pisletecek olsalar bile, uçan kuş hareket eden kuş sağlıklı kuştur. Kafes çok temiz olmalı taman tünekler, asla kuş dışkısına basmamalı mantar gelişir. Veterinere götürürken kedi taşıma kapları olur onun gibi birşeyle taşıyabilirsiniz.
mesutok 2014-11-18 17:14:52
http://veteriner.co/izmir-veteriner-klinikleri.html
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir