İzmirli Akvaristler Paintball Etkinliği
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yazı nedenmi kırmızı bilemeyeceğim mavilere sormalı
Bu arada Müjdat abinin kazandık sanıp daha sonra kaybettiklerini öğrenmesi geçen sene şampiyonluk son maçında bizimle geçilen maytap konusuyla bağlantılı olabilir mi diye düşünüyorum
Çok güzel bir gündü. Emeği olan tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Ayrıca oğlum Efe'nin doğumgününü kutlayan tüm dostlarıma da teşekkürü bir borç bilirim.
Gelelim oyuna...
Oyun beklediğimden daha dar bir alana sıkışmıştı. Daha doğrusu çatışma alanı cidden zordu. 18-20 kişinin o alana sıkışması oyunun kilidini açmamızı zorlaştırdı. Bu noktada da daha fazla mermisi olan (ilave mermi satın alan) takım oyunu kazandı. Sanırım en fazla mermiyi ben aldım. (ilave 300 mermi, toplamda 400 mermi) Sonucunda elimi tetikten hiç çekmedim. Takımımdan hücuma çıkacakları koruma adına önemli bir konuydu bu...
Bunun dışında acemiliklerimizden kaynaklı bazı hatalarımız da oldu. Mesela bir ara mavi takımdaki tüm adamlar vurulmuş, hepsi ceza alanına gitmiş ama biz hangi siperde adam var diye bakınıyoruz, bekliyoruz. Biz olayı analiz edip hücuma kalkana kadar 1 dakika olan ceza süreleri sona erdi :)
Ayrıca birkaç defa maskelerin çıkartılması dolayısıyla oyun durduruldu. Bunlardan birinde de kaleye giden köşeye kadar ulaşmıştık. Bu da bir diğer sıkıntı idi.
Maskelerin buhar yapması da gerçekten zorluyor. Son 10 dakika hiçbir hedefi görmeden, tahminen atış yaptım.
Daha geniş alanı olan, daha uzun sürede oynanacak ve daha çok mermi yerine stratejik planlama ile oynanabilecek bir oyun olursa çok daha zevkli olacaktır.
Tekrar teşekkürler...
Oyun sonunda dediğim gibi kırmızı ekip bir sonraki oyunda 6-7 kişi, mavi ekip 10 kişi olsun. Sonuç yine değişmeyecektir. Sadece bize avlayacak daha çok mavili arkadaş ortada olur. Bizim için de bu iş daha zevkli olur elbette