İzmir Halı Saha Maçı ( 16.04.2011 )
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 09:00
Arkadaşlar İzmir'de bulunan hobici arkadaşlarımız ile bir halı saha maçı organizasyonu yapmayı planlıyorum.
Burak Bulut 2011-04-12 13:23:12
Organizasyonu Bornova Tanju Çolak tesislerinde yapmayı planlıyorum 100,00TL saatlik fiyatı.
Toplam 14 kişi olacaktır.
Ben kendim dahil 5 kişi getiriyorum hobici olarak. Gelmek isteyen arkadaşlar boşta olan mevkilere bakarak konuya yazsınlar. Kişi başına sanırım 7,50TL bir ücret düşecek ulaşım herkesin kendisine ait olacak. Halı sahada 1 saat öncesinde buluşacağız öncesinde sohbet edip maç saatinde spor yapacağız güzel bir organizasyon olacağından eminim.
Bornova Tanju Çolak tesisleri cumartesi ( 16.04.2011 ) akşamı düşünüyorum 21:00 / 22:00 boşta şu anda ertesi gün bir çok kişiye tatil olacağından rahat olur diye düşündüm.
Saygılar....
Katılmak isteyen herkes özel mesaj yolu ile telefon numaralarını isim ve soy isimlerini yollasınalr lütfen.
0533 418 28 92 Telefon numaram.
1. Tropheus Gücü
Kaleci
Defans
1. Sezer
2. Mehmet İlker
3. Burak Bulut
Orta Saha
1. djeylan
2. Deniz Korkmaz
Forvet
1. Bora Bulut
2. Anti Tropheus Gücü
Kaleci
Defans
1. Dolu
2. Dolu
3. Dolu
Orta Saha
1. Dolu
2. Dolu
Forvet
1. Dolu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 15:46
Güzel bir organizasyon olacak inşallah. Sağol Burak kardeşim.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 16:14
[QUOTE=Onur Yıldız]Güzel bir organizasyon olacak inşallah. Sağol Burak kardeşim.
[/QUOTE]
Onur sabitleyelim bu saati cumartesi gece 21/22 milletin arayıpta bulamadığı bir saat bence abone olalım.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 10:30
2. takımı ben çıkartıyorum . Cumartesi görüşürüz
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 11:51
Tamamdır Aşkın cumartesi görüşmek üzere ben fotoğraf makinesi getireceğim getirebilecekler var ise getirelim hep birlikte çeker paylaşırız.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 13:34
İzlemek için de olsa gelmek isterdim ancak muhtemelen önümüzdeki hafta sonu çalışıyor olacağım. Herkese iyi eğlenceler.
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 22:16
[QUOTE=Fake God] Full domuş sanırım kaleci hariç her bölgede oynayabilirim eksik kişi varsa ;)
[/QUOTE]
Burak Bulut 2011-04-11 12:50:28
1. takıma kaleci eksik.
[/QUOTE]
Onur Yıldız arkadaşımız gelemiyor onun yerine sizi yazıyorum bilginize.
Saygılar...
1. takıma kaleci eksik.
Normal oyuncuda olabilir değişmeli geçeriz kaleye.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 22:58
Vallahi ben eski basketbolcu olarak futbolu izlemeyi daha çok sevenlerdenim Bir sorun çıkmazsa gelip izlemeye çalışıcam
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 23:43
[QUOTE=EFENDİ]Vallahi ben eski basketbolcu olarak futbolu izlemeyi daha çok sevenlerdenim Bir sorun çıkmazsa gelip izlemeye çalışıcam [/QUOTE]
Bekleriz Ümit eğlenceli olacağı kesin en azından tatlı rekabet olacak.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 09:19
Arkadaşlar dün akşam itibari ile organizasyonumuz gerçekleşmiştir. 16.04.2011 21/22 Bornova Tanju Çolak Spor tesislerinde yaptığımız maç inanılmaz eğlenceli geçti.
Burak Bulut 2011-04-17 09:40:56
Amacımız koşmak ter atmak aynı zamanda hobiciler arasında ki dostluk bağlarını güçlendirmekti bu amacımıza da büyük oranda ulaştığımızı düşünüyorum. Maç içerisinde kimi zaman güldük kimi zaman yorulduk ama centilmenlik anlayışımızdan ödün vermeden amacın eğlenmek olduğunu unutmadan devam ettik.
Katılımda bulunan tüm arkadaşlara ve aynı zamanda organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu teşekkür şahsım adına değildir bu organizasyon hepimizin katılımı hepimizin emeğpi olmuştur.
Maçımız dostluk maçı çerçevesinde 9-9 bitmiştir.
Bir sonra ki maçımız hafta içi duyuru ile bildirilecektir. Maçlarımız hafta içine abone olunarak her hafta devam edilecektir. Yni maç sahamızı Alsancak'ta tutmayı planlıyoruz herkese yakın olması için. Kesinleştiğinde duyuru yapılacaktır.
Buyrun maçımıza ait resimlerimiz.
Maça gelmeden önce Ceylan kardeşimle Birand kardeşimin yanında buluşacaktık. Bu arada üretimhaneyi geziyorduk neyse Ceylan geldi yukarı çıkarken korna sesi geliyordu Ceylan'a yolun ortasına çektin değil mi arabayı dedim cevabı söylememe gerek dahi yok
Burada da aracı yoldan çekerken bir kare.
Bu resimler maça girmeden önce son taktiklerimizi konuştuğumuz nağ mahrem soyunma odamız ama her ne kadar nağ mahrem olursa olsun Türkiye'de basın özgürlüğü var dostlarım
Burak Bulut
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 11:00
Güzel geçmiş. Organizasyon için emeğine teşekkür ederim Burak kardeşim. Bundan sonraki organizasyonlarla ilgili bilgilendirmelerini de bekliyoruz.