İzmir Buluşması, 10 Ocak 2013
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 17:16
Sevgili İzmirli Hobiciler,
Aramıza yeni katılmayı düşünen arkadaşlarımızın hiç çekinmeden yanımızda olabileceklerini bilmelerini isteriz.
Tüm hobici dostlarımızı bekleriz.
Tarih : 10 Ocak 2013, Perşembe
Saat : 19:00
Yer : Efes Cafe (Konak, YKM arkası)
Birçok akvarist arkadaşımız bu buluşmalar sayesinde birbirlerini tanıyıp arkadaş olmuştur. Buluşmak, görüşmek ve tanışmak üzere...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 18:45
Gelmeye çalışacağım , gelirsem ikinci gelişim olacak . İlk buluşma güzel geçmişti , bu buluşmanında güzel geçiceğinden eminim
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 18:51
Planlı olmayan bir gelişme olmadığı takdirde ben de her zamanki gibi orada olacağım.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 02:44
Nalet olsun daha izmire gelemedim,nasipse 19 Ocaktan sonra gelicem inş. öteki buluşmada yanınızda olurum,kalbim sizlerle...
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 07:51
Arkadaşlar maalesef bu fırsatı da kaçırıyorum. Bugünden itibaren Tire'ye gitmem gerekiyor. Haber geldi. Zeytin toplamaya başlıyormuşuz.. :(
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 15:09
Perşembe toplantım var, toplantıdan çıkınca geç de olsa uğrayacağım...
Görüşmek Üzere...
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 18:59
Ben de perşembe akşamı orada olacağım. Geçtiğimiz birkaç ay, eskiye kıyasla daha durgun geçti. Yeni yılın ilk buluşmasında etkinliğini de konuşup, eski canlılığımızı yakalamamızı umut ediyorum.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 07:17
Bu soğuk İzmir gecesinde bizlerle beraber olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Yine hobimiz üzerine sohbet edebildiğimiz güzel bir gece geçirdik.
Bu ay bir süredir ara verdiğimiz etkinliklerimizi tekrar başlatmaya karar verdik. İlk etkinlik olarak da hazır havalar böyle soğuk iken soğuğun tadını çıkarabileceğimiz bir Bozdağ gezisi düzenleyeceğiz. Bozdağ'a gidip mangalda sucuk ekmek yemek. Ohhh misss
Ayrıca bu ve bundan sonraki aylarda yapacağımız etkinlikler için herkes önerilerini yazabilir. Hatta öneriler Bozdağ fikrinden daha iyi ise o öneriyi de hayata geçirebiliriz.
Tarih olarak 27 Ocak uygun gibi görünüyor. Hem okulların tatil olduğu dönemde öğrenci arkadaşlarımızı da aramızda görebilme şansımız olur.
Bütün bunları "İzmir Duyuru"nun açacağı konular üzerinde değerlendirebileceğiz.
Tekrar teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2013 08:47
Dün iş yerinde müdürümüz rahatsızlandı, akşama kadar hastanedeydim. Karmaşıklıktan tamamen unutmuşum. Gece facebook ta resimlerinizi görünce aklıma geldi.
27 Ocak güzel olur aslında. Organizasyonda yapabileceğim olabileceğim birşey olursa seve seve yardımcı olurum...