İzmir Akvaristler Kan Bağışı Etkinliği
Yer: Forum Bornova AVM ( KIZILAY Kan Bağışı Ekip Minibüsü )
Tarih: 25 Mart 2012 / PAZAR
Saat : 13:00 - 15:00
sizleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu eder. Kan bağışı yapamayacak olan ( sağlık sebepleri nedeniyle) arkadaşlarımızı da, varlıkları ile bizlere destek olmaları adına aramızda görmek isteriz.
İnanıyorum ki, her zamanki gibi birlikteliğimizin oluşturacağı pozitif enerji ile çok güzel bir pazar günü daha bizleri bekliyor.
Not: Bağış yapmak isteyen arkadaşlarımızın konuya yazacakları mesajlar ile KIZILAY Kan bağışı ekibine vereceğimiz kişi sayısına göre hazırlıklar yapılacaktır. Konuya mesaj ya da telefonla bilgilendirmeler doğrultusunda sıkıntı yaşamadan bu organizasyonu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kan bağışı konusunda katılım durumlarınızı süre daralması sebebiyle bir an önce bildirmeniz gerekmektedir. Mesajlarınızı bekliyoruz.
Tam bir ay önce geçirldiğin kazadan dolayı aldığım ilaçlar sebebi ile önümüzdeki bir kaç ay kan vermem uygun değilmiş.Elimi kullanamamamdan dolayı konular baya birikti 1 haftadır kendimi eve kapattım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.Böyle güzel ve anlamlı bir günde aranızda olamadığım için üzgünüm.Etkinliğe katılan herkese bol tebrikli teşekkürler. :)
Sevgili Dostlar,
Bu ayki etkinliğimizi bugün az kişi ile de olsa gerçekleştirdik. Bu etkinliğe ilgi pek fazla olmaması yapılmayacağı anlamına da gelmez elbette. Arkadaşlarımızın bir çoğu sağlık sebepleri nedeniyle aramızda olmak istemelerine rağmen olamadılar. Cumhur Bey ile tanışmış olmaktan da ayrıca mutluluk duyduk. Kendisini toplantılarımızda da aramızda görmek istiyoruz. Umarım bir sonraki kan bağışı etkinliğimizi birçok arkadaşımıza daha uygun bir tarihte gerçekleştiririz de, katılım daha fazla olur.
Bu tür organizasyonlarda daha fazla üyemizi aramızda görmek umuduyla.....
Şimdi bu günden birkaç güzel kare.