İstek
[QUOTE=yalaza]Sayın akvaryum.com yöneticileri sayfayı açtığımızda fonda görünen deniz akvaryumunun yarısınıda tatlısu akvaryumu yapabilirmisiniz? [/QUOTE]
Şimdi sebepde lazım ama böyle bir isteğe karşılık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sayın Refet ALi Yalçın Bey
Affınıza sığınarak bende bir öneri sunmak istiyorum
Anasayfada fan clupler tarzında Lepistes klup zebra fan clup tarzında clup özel üyelikleri, sayfalar olaşabilirmi belirli konularda uzmanlaşan arkadaşların yararlanacağı veya hizmet edeceği fan clup v.b.
Saygılarımla,
Rafet bey bi konuya dikkatinizi çekmek isdiyorum.Ayrı bi konu acıp kalabalık edmek isdemedim.Föü olmak için uzmanlık aranmamakda ama forumda birçok arkadaş bunun tam tersi bilgilere sayip.Hobiye yeni başlayan bi arkadaş foruma ilk girdiğinde föü ağzından çıkan her lafı doğru olarak görüyor.Hatta sorduğu soruya föü bi arkadaş cevap vermesse tatmin olmuyor.Ama gel görelimki föü olmak için hobide uzmanlık aranmıyor.Kimse yanlış anlamasın polemik yaratmak isdemiyorum ama bazı föü arkadaşlar sorulan soruya bu cevabı vermenin dışında hiçbirşey yapmıyor.Şahsen yeni başlayan birinin hevesle sorduğu ilk sorunun cevabı bu olmamalı.Elbetdeki hazırcılık hoş deyil araşdırmacı olmak lazım özellikle canlı doğuran forumunda herhün lepistes yavruma ne yedirmeliyim sorusundan artık banada gına geldi ama cevap bu olmamalı.Asıl sorum niçin canlı doğuran konusunda uzman akvartist yada föü yok denecek kadar az .Genelde bu arkadaşların birçoğu canlı doğuran beslememekde.Muhakkak herkezin kendi tercihi ama gönül isderki canlı doğuran konusunda gerçekden bilgili arkadaşlarında en azından föü yada başka bi ünvan altında diyer arkadaşlara yardımcı olmalarını isdiyoruz.Hiç yok demiyorum ama yok denecek kadar azlar.Canlıgoğuranlar uzmanlık gerekdirmiyorsa o ayrı tabi.Bi lepistesin hakkından gelemediniz mi diyenler olabilir .Tabi bu işin şaka tarafı ama ben forumda böyle bir ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.
Saygılar,
Son olarak
___@______@______@______@___
___@_________@__@_________@__
___@___________@___________@__
____@______kandILiniz______ @__
_____@______ MUBarek_______@___
______ @_____oL uN_______@_____
________ @_____________@_______
___________@________@_________
_____________@____@___________
________________@______________