İşte yeni yunus tankım ?
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 13:55
fotoğraflar:
bunlarda artemialar:
Boyut (cm):150
Kapasite (litre):450
Canlılar:10 adet 2 cm yunus, 2 adet sarı prenses
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: Haftada bir gün %40 dip çekimi ve sumplu sistem
Kullanılan Yemler:Sera Artemia Shrimp, sera diskus, canlı Artemia
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Geçen gün Artemia yumurtası almıştım. İçersinde hazır tuz oranı alanlarından çıkartmayı başaramamıştım Bende ya çıkarsa umudu ile yumurtaları dökmeden dışarıda havasız bir kabın içerisine koydum ve şu an gayet sağlıklı yüzüyorlar
bunlarda artemialar:
Boyut (cm):150
Kapasite (litre):450
Canlılar:10 adet 2 cm yunus, 2 adet sarı prenses
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: Haftada bir gün %40 dip çekimi ve sumplu sistem
Kullanılan Yemler:Sera Artemia Shrimp, sera diskus, canlı Artemia
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Geçen gün Artemia yumurtası almıştım. İçersinde hazır tuz oranı alanlarından çıkartmayı başaramamıştım Bende ya çıkarsa umudu ile yumurtaları dökmeden dışarıda havasız bir kabın içerisine koydum ve şu an gayet sağlıklı yüzüyorlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 20:53
Akvaryum boyutları çok güzel biraz daha yunus eklemenizi öneririm ilerde içlerinden elemeler yaparak çok güzel bir koloni oluşturabilirsiniz. Yunuslar için dekor vermenize gerek yoktur onlar zaten doğal hayatlarında düz kumluklar da yaşarlar sarı prensesleri artırıcaksanız gayet güzel.akyuz52 2014-05-11 20:54:41
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2014 22:20
Akvaryum boyutlarımız aynı . Dekor kaya olarak birşey yok sadece kum var . 2e9d yunus kolonim var üreme ve stres konusunda şimdilik bir sıkıntı yok bence kaya şimdilik yeterli ilerde balıklarınız büyüdüğünde kayaları 1'er 2'şer almanızı tavsiye ederim . Saygılar.