İşte Plaketler
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2007 18:58
Çok güzel olmuş.Biz bunları alamayız sanırım acaba diyorum yaptırıp arkadaşlara havamı atsam :) şaka bir yana bende bunlardan istiyorum. Almayı başaranları kutlarım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2007 19:11
Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık.
Ya bu kadar hazırlanmışken plaketleri verirken törende yapsak mı acaba? Televizyondan da yayına sunduk muydu tamamdır. Reytingleride artırırız valla. Sadece üyeler izlese tavana vurur zaten. Bir kaç tanede sanatçı çağırırız plaketleri onlar verirler.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2007 22:17
[QUOTE=akvaryumtutkusu]Güzel ve takdire şayan bir uygulama.Emeği geçenlere teşekkür ederim.[/QUOTE]
Ufuk bey merhaba,
Maşaallah sizin kupalara yer kalmamış plaket olayından sonra iyice coşarsanız sizin avatar bölümünün genişletilmesi gerekecek galiba..
Başarılar,
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 09:22
Teşekkürler Faruk bey darısı sizin ve diğer hobicilerin başına.Yanlız aldığım iki kupam daha var.Onlar avatara sığmadığı için yer almadı.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2007 16:52
Gerçekten çok güzel olmuş.Emeği geçen herkezin ellerine sağlık.İşallah bir gün banada nasip olur.Saygılar...
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2007 04:14
Darısı bana da.Yarışmada dereceğe giren herkezi kutluyorum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2007 19:53
Canlı yarışmasındada plaket verilse biraz daha küçük boyutluda olsa nasıl olur
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2007 08:28
Şuan için Akvaryum Canlısı Fotografı yarışmalarında dereceye girenlere plaket verilme gibi bir uygulama bulunmamaktadır.Bilgilerinize.