İşte benim akvaryumlarım...
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 16:22
Maaşallah diyelim.Onur goldfish ithalat ihracat aş.ltd yakında tüm türkiye ve yurt dışı şubeleriyle hizmetinizde.alitoplukaya 2012-01-15 16:24:21
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 18:48
[QUOTE=alitoplukaya]
Maaşallah diyelim.Onur goldfish ithalat ihracat aş.ltd yakında tüm türkiye ve yurt dışı şubeleriyle hizmetinizde.[/QUOTE]
Çok teşekkürler Ali Bey
Çok teşekkürler Ali Bey
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2012 23:03
Onur yavru resımlerını ekledıkten sonra yaklasık 10 gun gecmıs gelısımlerı nasıl,kayıp yasadın mı?
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 15:02
[QUOTE=adige42]Onur yavru resımlerını ekledıkten sonra yaklasık 10 gun gecmıs gelısımlerı nasıl,kayıp yasadın mı?
[/QUOTE]
Bir kaç kayıp oldu su değişiminden kaynaklı... Durum harika dün gece dışardaydım bugün de nöbetçiyim yarın akşama fotoğraflar hazır... Ayrıca üzerine calico japonumdan aldığım yeni yavruların resimlerini de koyarım :) Bonus...
Bir kaç kayıp oldu su değişiminden kaynaklı... Durum harika dün gece dışardaydım bugün de nöbetçiyim yarın akşama fotoğraflar hazır... Ayrıca üzerine calico japonumdan aldığım yeni yavruların resimlerini de koyarım :) Bonus...
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2012 19:30
[QUOTE=adige42]Ooooo süper vallahi,sen tam üretimhane moduna geçmişsin tebrikler
[/QUOTE]
Evet ya aynen... Havuzu kaldırdım gerçi ama yavru sayısı gitgide artıyor... Çok teşekkür ederim...
Evet ya aynen... Havuzu kaldırdım gerçi ama yavru sayısı gitgide artıyor... Çok teşekkür ederim...
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 11:23
http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/evini-akvaryuma-cevirecekSXHBQ269000SXQ
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 11:32
[QUOTE=bircanonur]http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/evini-akvaryuma-cevirecekSXHBQ269000SXQ
[/QUOTE]
Valla o kadar param olsa evin kendisini akvaryuma çevirirdim ne demişle bu devirde ya popcu olucan yada topçu.Yaptırırsa eğer gerçekten süper birşey olucaktır.Eeee ne diyelim Henry e sağlıklı balıklar dileyelim
@Lİ TOPLUKAYA 2012-02-20 11:32:29
Valla o kadar param olsa evin kendisini akvaryuma çevirirdim ne demişle bu devirde ya popcu olucan yada topçu.Yaptırırsa eğer gerçekten süper birşey olucaktır.Eeee ne diyelim Henry e sağlıklı balıklar dileyelim
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 15:04
[QUOTE=mesutok]Tebrikler, ilk yavruların oldukça büyümüşlerdir.
[/QUOTE]
Evet Hakan Bey çok büyüdüler hele dişiler sizin dediğiniz gibi çok oburlar ve jet hızıyla büyüyorlar... Fotoğraflar akşama :)
bircanonur 2012-02-20 15:04:21
[QUOTE=@Lİ TOPLUKAYA]
[/QUOTE]
Evet Kral Henry kadar paramız olsa kimbilir biz neler yaptırırız değil mi? Bence harika bir proje... Paylaşmak istedim...
Evet Hakan Bey çok büyüdüler hele dişiler sizin dediğiniz gibi çok oburlar ve jet hızıyla büyüyorlar... Fotoğraflar akşama :)
[QUOTE=@Lİ TOPLUKAYA]
[/QUOTE]
Evet Kral Henry kadar paramız olsa kimbilir biz neler yaptırırız değil mi? Bence harika bir proje... Paylaşmak istedim...
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 18:16
[QUOTE=adige42]
Onur Bey fotografları hala beklıyoruz
[/QUOTE]
Patron o akşam bi sorun oldu makinemde çekemedim resimleri... Bu sıralar nöbetlerim de çok sık inşallah yarın akşam...
Patron o akşam bi sorun oldu makinemde çekemedim resimleri... Bu sıralar nöbetlerim de çok sık inşallah yarın akşam...
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 23:02