İstanbul'a iade-i ziyaret
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2008 23:13
vay vay vay ne demek Serkanım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 00:42
[QUOTE=Hamdi Kasal] vay vay vay ne demek Serkanım.[/QUOTE]
Valla bende anlamadım hamdi abi ne demek oluyor bu vay vay vay.Bana mı söyledi acaba Ne o Serkan bey gelemezmiyim ben istanbula.Emin ol senden daha çok istiyorum istanbul'a gitmeyi.Reis'in tükana gidip o koç kafası gibi kafası olan yunusları göreceğim.Bu arada kısmet olurda gidebilirsek günü birlikmi gidip geleceğiz?
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 21:00
[QUOTE=aquamania]Haydi haydi İstanbul sizi bekliyor.Mustafa Abi,seninle tanışmayı ayrıca istiyorum abim.
Saygılar,
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Muratcım, ben de çok istiyorum seninle tanışmayı. Tanıdığımız arkadaşlarımızı da çok özledim zaten.
Saygılar,
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Muratcım, ben de çok istiyorum seninle tanışmayı. Tanıdığımız arkadaşlarımızı da çok özledim zaten.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 08:23
[QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=aquamania]Haydi haydi İstanbul sizi bekliyor.Mustafa Abi,seninle tanışmayı ayrıca istiyorum abim.
Saygılar,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sayın Semih Sungur bende sizinle tanışmak istiyorum
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 02:00
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=Semihsungur] [QUOTE=aquamania]Haydi haydi İstanbul sizi bekliyor.Mustafa Abi,seninle tanışmayı ayrıca istiyorum abim.
Saygılar,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Tanışırız elbette. Tanıdığım yönetmen ve yapımcılarla da tanıştırım sizi Sayın Jakopsen.
Saygılar,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sayın Semih Sungur bende sizinle tanışmak istiyorum
[/QUOTE]Tanışırız elbette. Tanıdığım yönetmen ve yapımcılarla da tanıştırım sizi Sayın Jakopsen.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 15:53
Katılacağını ilk yazan benim ama listeye giremedim. Neden acaba? Bu da maç kadrosu gibi sanırım
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 19:52
[QUOTE=özkoçak]1- Mustafa TİVEM
2- özkoçak
3- dejawu
4- deno06
5- alikstps
6- kazım kazım
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
[/QUOTE]
E bende Geliceğimi söyledim. Herkezi almıyomusunuz?
2- özkoçak
3- dejawu
4- deno06
5- alikstps
6- kazım kazım
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
E bende Geliceğimi söyledim. Herkezi almıyomusunuz?
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 22:46
[QUOTE=sekerahmet]Katılacağını ilk yazan benim ama listeye giremedim. Neden acaba? Bu da maç kadrosu gibi sanırım[/QUOTE]
Ahmet Bey, gözümden kaçmış, kusura bakmayın.