İstanbul Üreticileri
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 14:52
İstanbul'da discus üretimi yapan ve 4-5-6 cm'lik discus satan üreticiler hakkında bilgilerinizi bekliyorum.
Saygılar
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 16:28
Merhaba Başar Bey,
Forum da ilanlar kısmında istanbul'u süzerek birçok isme ulaşabilirsiniz. Sorun şu ki bu başlık altında önerilebilecek kişi veya kişiler den olumsuz bir alışveriş yapmanız durumda herkes üzülür [:)] Genelde şahsen öneri yapmaktan kaçınmaktayım [:)]
Forum da ilanlar kısmında istanbul'u süzerek birçok isme ulaşabilirsiniz. Sorun şu ki bu başlık altında önerilebilecek kişi veya kişiler den olumsuz bir alışveriş yapmanız durumda herkes üzülür [:)] Genelde şahsen öneri yapmaktan kaçınmaktayım [:)]
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 16:31
[QUOTE=celalabay]Merhaba Başar Bey,
Forum da ilanlar kısmında istanbul'u süzerek birçok isme ulaşabilirsiniz. Sorun şu ki bu başlık altında önerilebilecek kişi veya kişiler den olumsuz bir alışveriş yapmanız durumda herkes üzülür [:)] Genelde şahsen öneri yapmaktan kaçınmaktayım [:)][/QUOTE]
Merhabalar Celal Bey. İlanlarda çok fazla bir şey bulamadığım için başlık açtım . Sağ olsunlar bir kaç isim önerildi özel mesajdan. Sonra başlığı kapatmaya çalıştım ama bulamadım. Cevabınız için teşekkür ederim.
Forum da ilanlar kısmında istanbul'u süzerek birçok isme ulaşabilirsiniz. Sorun şu ki bu başlık altında önerilebilecek kişi veya kişiler den olumsuz bir alışveriş yapmanız durumda herkes üzülür [:)] Genelde şahsen öneri yapmaktan kaçınmaktayım [:)][/QUOTE]
Merhabalar Celal Bey. İlanlarda çok fazla bir şey bulamadığım için başlık açtım . Sağ olsunlar bir kaç isim önerildi özel mesajdan. Sonra başlığı kapatmaya çalıştım ama bulamadım. Cevabınız için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 16:35
Başlık kalabilir, bilgi vermesi açısından emsal oluşturabilecek tüm başlıklar bizim için değerlidir. Farklı bir görüş beyan edilmedikçe sorun olmaz diye düşünüyorum [:)]
Bu iş böyle, bu gün öneri isteyen kişi oluyorsunuz.. 1 yıl sonra öneri veren.. 2 yıl sonra da üretici benim diyebilirsiniz :)
Bu iş böyle, bu gün öneri isteyen kişi oluyorsunuz.. 1 yıl sonra öneri veren.. 2 yıl sonra da üretici benim diyebilirsiniz :)
Beğenenler: [T]164246,renoibo[/T]
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2016 11:04
Bu iş böyle, bu gün öneri isteyen kişi oluyorsunuz.. 1 yıl sonra öneri veren.. 2 yıl sonra da üretici benim diyebilirsiniz :)[/QUOTE]
nedense hep böyle,ayrıca discus ile ilgili konularda, yerli üreticilerin saydam olmadıkları kanaatındayım (şahsi fikrim)[;)]
Beğenenler: [T]164246,renoibo[/T]