İstanbul maçları ?!
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 12:13
[QUOTE=MuŞLu hKn] [QUOTE=akarsan]Ponpon kızlarıda ayarlayım o zaman hakancım:) 3lü çektiririz ulen madara edeceksin beni:)[/QUOTE]
Sen yeterki iste abi İstanbul'daki bütün ponpon olan ya da olmayan kızları oraya dökeyim.
[/QUOTE]
Sen yeterki iste abi İstanbul'daki bütün ponpon olan ya da olmayan kızları oraya dökeyim.
[/QUOTE]
Ponponmu? Atakan'ı tribünde yanlız bırakmaya gönlüm razı olmadı ekstra bir işim çıkmazsa gelmeye çalışacağım arkadaşlar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 12:38
[QUOTE=KinG][QUOTE=MuŞLu hKn] [QUOTE=akarsan]Ponpon kızlarıda ayarlayım o zaman hakancım:) 3lü çektiririz ulen madara edeceksin beni:)[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=KinG][QUOTE=MuŞLu hKn] [QUOTE=akarsan]Ponpon kızlarıda ayarlayım o zaman hakancım:) 3lü çektiririz ulen madara edeceksin beni:)[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ponponmu? Atakan'ı tribünde yanlız bırakmaya gönlüm razı olmadı ekstra bir işim çıkmazsa gelmeye çalışacağım arkadaşlar...
[/QUOTE] [QUOTE=KinG][QUOTE=MuŞLu hKn] [QUOTE=akarsan]Ponpon kızlarıda ayarlayım o zaman hakancım:) 3lü çektiririz ulen madara edeceksin beni:)[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
kardeşim benim bilirim beni düşünüyorsun ponpon kızlar işin bahanesi dimi:) (poponlar olmasa yanlız kalacaktım valla türübünde hakan ne varsa bul bence bak taliplisi çok çıktı
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 12:44
Listeyi 13 kişi görüyorum.
Eksiğimiz varsa gelebilirim.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 13:08
[QUOTE=savasdursun]Listeyi 13 kişi görüyorum.
Eksiğimiz varsa gelebilirim.
[/QUOTE]
Savaş sen yeterki gelmek iste, seyirci veya oyuncu herdaim yer bulunur
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 13:55
Teşekür ederim Cüneyt Bey.
Pazar akşamı görüşmek üzere...
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 14:17
Arkadaşlar maçımız Pazar günü saat 21:00-22:00 arası
Yer: Yenibosna Londra Camping Spor Tesisleri
3 Doğan DOĞANÇ
4 Onur ÖZDEMİR
5 Alinur UZUNÖZ
6 Abdullah KAYMAK
7 Özgür ALKIN
8 Hamdi KASAL
9 Kerem Seçkin
10Ercan ÇAĞLAYAN
11Ruşan SAKARYA
12Refet Ali YALÇIN
13Enişte Bey (Ruşan'ın eniştesi)
14Savaş DURSUN
SEYİRCİLER
1Atakan AKARSAN
2Cüneyt TOPÇU
Yer: Yenibosna Londra Camping Spor Tesisleri
1 Emre UR
2 Hakan YILGIN 3 Doğan DOĞANÇ
4 Onur ÖZDEMİR
5 Alinur UZUNÖZ
6 Abdullah KAYMAK
7 Özgür ALKIN
8 Hamdi KASAL
9 Kerem Seçkin
10Ercan ÇAĞLAYAN
11Ruşan SAKARYA
12Refet Ali YALÇIN
13Enişte Bey (Ruşan'ın eniştesi)
14Savaş DURSUN
SEYİRCİLER
1Atakan AKARSAN
2Cüneyt TOPÇU
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2010 09:32
Bu maça gelse gelse pon pon balık gelir :))
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2010 11:28
[QUOTE=afyonlu03]Pon pon kızları getirmeden maça gelme o zaman allahın mışlısı......[/QUOTE]
Atakan abiyi düşünüyorum ayağına bu işten karlı çıkmaya çalışacaksın değil mi Allah'ın afyonlusu
Atakan abiyi düşünüyorum ayağına bu işten karlı çıkmaya çalışacaksın değil mi Allah'ın afyonlusu