İSTANBUL HAZIR MISIN ANKARALILAR GELIYOR
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:13
[QUOTE=SİLİVRİLİ]Selamlar,
[/QUOTE]
Ramirezi 2007-11-21 14:13:44
Ozan reklam değil, bizlere yardımcı olmanı istedim. Bu arada ölüm veraseti (Atilla Hoca için) nasıl çıkarılır. Kolay değil mi? Mirasçıları arasında bulunmaktayım ya, işlemleri bilelim, zaman kaybetmeden balıklarını paraya çevirebileyim.
Töbeeee,ağzından yel alsın.Hem Atilla hocam,seni de beni de gömer,doğayla içiçe yaşayana hiçbir şey olmaz.(Dizi hatırlatırım)
Uğur beyle az önce konuştum,araçta banada yer bulundu.Herkese şimdiden iyi yolculuklar dilerim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:14
[QUOTE=SuLeYMaN]Çok kalabalık bir organizasyon olacak anlaşılan. Topluca gezerken polisler bizi göz altına falan almasınlar :) Biliyorsunuz ortalık gergin biraz.[/QUOTE]
Polisten yana dert olmaz, Fırat abi gelirse bir polis zaten olur. Birde Uğur abiyi çevirmek için bir polis beş on kere düşünür bence
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:16
[QUOTE=reis][QUOTE=Huzeyfe]Reis bayılacağıma eminim, ama nemden mi olur yoksa zevkten mi bilmiyorum... Yalnız bi boncuk lafı geçti, umarım ayaklı ve tüylü bir canlı değil, yeni bir Malawi türüdür.
[/QUOTE]
Doğan maalesef boncuk ayaklı,kıllı,kuyruklu bir köpek.Ama teraziye koysan 5 kg. gelmez tıfıl yani.bizim baklava canavarı kendine göre köpek almış.
Saygılar...
[/QUOTE]
Yandık desene, ya Reis benim anlamadığım, bu mahlukların benim kızdan korkanları bile 50 kişi arasında beni bulup ısırıyorlar. Dur bakalım n'olacak.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:16
[QUOTE=SuLeYMaN]Çok kalabalık bir organizasyon olacak anlaşılan. Topluca gezerken polisler bizi göz altına falan almasınlar :) Biliyorsunuz ortalık gergin biraz.[/QUOTE]
Keşke böyle bişey yapsalar,bundan iyi reklammı olur?
Böyle bişey olursa ben polislere direneyim sizde basını çağırın,forumun süper reklamını yaparız.
Şaka bir yana Süleyman bey,merak etmeyin içerde dışarda adamlarım var,bize bişey olmaz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:19
[QUOTE=Huzeyfe][QUOTE=reis][QUOTE=Huzeyfe]Reis bayılacağıma eminim, ama nemden mi olur yoksa zevkten mi bilmiyorum... Yalnız bi boncuk lafı geçti, umarım ayaklı ve tüylü bir canlı değil, yeni bir Malawi türüdür.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Doğan maalesef boncuk ayaklı,kıllı,kuyruklu bir köpek.Ama teraziye koysan 5 kg. gelmez tıfıl yani.bizim baklava canavarı kendine göre köpek almış.
Saygılar...
[/QUOTE]
Yandık desene, ya Reis benim anlamadığım, bu mahlukların benim kızdan korkanları bile 50 kişi arasında beni bulup ısırıyorlar. Dur bakalım n'olacak.
Doğan:Benim misafirime hareket yapacak köpeği sigara izmariti gibi ezerim ben,sen rahat ol.Boncuk zaten beni gördümü kaçacak delik arıyor.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:20
[QUOTE=ARDA68]
[/QUOTE]
SİLİVRİLİ 2007-11-21 14:29:16
Arkadaşlar sizde biraz delikanlı olun millet sizi cibiliyetsiz kılıbık yapıyor haberiniz ola.
İstankara buluşmasına izin alanda gelsin izin alamayanda gelsin.Bu ne yahu?
Milletin dırdırınımı dinleyeceksiniz allah allah.
Veriyorsun çoşkuyu Okan abi yine.
Şu malawi dışkısı konusunda belki haklı olabilirsin, ama bir yanlışın var fazla kılları dökmeye yarıyor. Tam senin göbek için.
Atilla Hocanın akvaryumlardan sana iyi malzeme çıkacaktır.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:23
Uğur abi senden neden korkuyor olabilir acaba. Birol abi bir kaç şey fısıldadı.
Bu arada Serçe nick'li Birol abim hiç yazı yazmıyor, Uğur abi ikazların fazla geldi, buraya girip yazıda yazmıyor.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:35
[QUOTE=SİLİVRİLİ]Uğur abi senden neden korkuyor olabilir acaba. Birol abi bir kaç şey fısıldadı.
Bu arada Serçe nick'li Birol abim hiç yazı yazmıyor, Uğur abi ikazların fazla geldi, buraya girip yazıda yazmıyor.
[/QUOTE]
Mehmet boncuk benden nedenmi korkuyor?Buna çok güldüm yaaa...Senin tırstığın,korktuğun sebeple aynı olmasın.......
Baklava canavarı bu aralar yoğun biraz zaten ne yazacakki?Hem geveze hem kekeme.Adam nasıl konuşuyorsa aynen öyle yazıyor...Toooppppraaaağğğııımmmmmmmm ....
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:36
Muhabbete yetişilmiyor valla herkesi bir heyecan sarmış.Çok güzel bir buluşma olacak gibi.Şimdiden böyle muhabbet olursa bir araya gelince artık konuşmaktan çenelerimiz yorulur heralde.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:36
Serkan abi,bir liste yaparmısın...Araçlar ve yolcuların listesi..Özelden ulaşan bir üyemiz arda nickli..eşi ve oğluyla gelmek istiyor fakat yer varmı yokmu bilemiyorum?*?
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:39
[QUOTE=XEZAX]Muhabbete yetişilmiyor valla herkesi bir heyecan sarmış.Çok güzel bir buluşma olacak gibi.Şimdiden böyle muhabbet olursa bir araya gelince artık konuşmaktan çenelerimiz yorulur heralde.[/QUOTE]
Emrah inan bana burada yaptığımız her buluşmadan sonra bir kaç gün çenelerimiz ağrıyor gülmekten.
Ben konuşurum siz dinlersiniz.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 14:40
Mehmet boncuk benden nedenmi korkuyor?Buna çok güldüm yaaa...Senin tırstığın,korktuğun sebeple aynı olmasın.......( reis)
Mehmet konuştukça batıyorsun bu gidişle sana miras yerine başka şeyler kalacak