İSTANBUL HAZIR MISIN ANKARALILAR GELIYOR
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 12:22
Dün akşam bir kayboldum 5 sayfa yazı dolmuş.Bu ne hız maşallah.Serkan bu beyz -sarı muhabbet baya sarmış milleti.Neyse seninle özelden paslaşırız artık.Misafir ağırlamak için yerimiz mevcur.
lafayette 2007-11-20 12:24:16
Program az çok belli.Cuma'ya kadar tam netleşir inşallah.Programı yapı Cuma günü buradan açıklarız.Gelmek isteyenler de buluşma yerine belirleyeceğimiz saatte gelir.
[QUOTE=pejo]Ya ben aranıza yeni katıldımda bende gelmek istiyorum buluşmaya gelebilirmiyim :)[/QUOTE]
Caner daha gelmeden anladım sen olduğunu.Mehmet abine photoshop yaparsan her zaman bekleriz.Ben resimleri yollayacam sen gerekli düzenlemeleri yaparsın.
[QUOTE=Ramirezi][QUOTE=atilla tarhan][QUOTE=dejawu]yok yok 5 kişi degıl . 9 kişi benım arabada bide Ezgi hanım arkadası 10 kişi olduk . Ugur arabada 2 -3 kişilik bosyer var .
Tahmını hareket saati 02 varıs saatı 07 . Dönüş saati 18-19 cıkıs 23 civarı Ankara . Kabaca tabi
[/QUOTE]
Serkan Kardeşim, o saatte kovulan yola çıkmaz ya! (Yanlış anlamayın dostlar, erken gelmenizi biz de isteriz doğal olarak.) Çadırdaş'ımızın gelemeyeceğine üzüldüm ama o ne yapar-yapar gelir tanıdığım kadarıyla. Abant'a gelen, İstanbul'u kaçırır mı hiç?
RobiNSoN'dan: Görüşmek üzere.
[/QUOTE]
Hocam;azimliyim şartlarımı zorluyorum.Dediğin gibi Abant'ı kaçıran güzel İstanbul'u hiç kaçırmaz.
1-2 güne kadar kesin olarak durumumu netleştireceğim.Eğer araçlarda da boşluk olur,sevgili hemşehrilerim de "Sen gel,araya dereye biryerlere sıkıştırırız(ufacık adamım zaten,heryere sığarım)" derlerse sizleri yeniden görmekten büyük mutluluk duyacağım.
Hem Erdal abi de gelecek ve İst.da tanışmadığım diğer dostlarımızı da görecekmişiz ki,İstanbul tadından yenmez artık.
Saygılar...
[/QUOTE] Ozan,Atilla Hoca'mın da dediği gibi Abant'a gel İstanbul'a gelme,olur mu hiç?German Blue'ların bekliyor ona göre
Güncel duyuraları buradan yazalım arkadaşlar.
Saygılar....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 12:27
[QUOTE=lafayette] Dün akşam bir kayboldum 5 sayfa yazı dolmuş.Bu ne hız maşallah.Serkan bu beyz -sarı muhabbet baya sarmış milleti.Neyse seninle özelden paslaşırız artık.Misafir ağırlamak için yerimiz mevcur.
Program az çok belli.Cuma'ya kadar tam netleşir inşallah.Programı yapı Cuma günü buradan açıklarız.Gelmek isteyenler de buluşma yerine belirleyeceğimiz saatte gelir.
[QUOTE=pejo]Ya ben aranıza yeni katıldımda bende gelmek istiyorum buluşmaya gelebilirmiyim :)[/QUOTE]
Caner daha gelmeden anladım sen olduğunu.Mehmet abine photoshop yaparsan her zaman bekleriz.Ben resimleri yollayacam sen gerekli düzenlemeleri yaparsın.
[QUOTE=Ramirezi][QUOTE=atilla tarhan][QUOTE=dejawu]yok yok 5 kişi degıl . 9 kişi benım arabada bide Ezgi hanım arkadası 10 kişi olduk . Ugur arabada 2 -3 kişilik bosyer var .
Tahmını hareket saati 02 varıs saatı 07 . Dönüş saati 18-19 cıkıs 23 civarı Ankara . Kabaca tabi
[/QUOTE]
Serkan Kardeşim, o saatte kovulan yola çıkmaz ya! (Yanlış anlamayın dostlar, erken gelmenizi biz de isteriz doğal olarak.) Çadırdaş'ımızın gelemeyeceğine üzüldüm ama o ne yapar-yapar gelir tanıdığım kadarıyla. Abant'a gelen, İstanbul'u kaçırır mı hiç?
[/QUOTE]
Hocam;azimliyim şartlarımı zorluyorum.Dediğin gibi Abant'ı kaçıran güzel İstanbul'u hiç kaçırmaz.
1-2 güne kadar kesin olarak durumumu netleştireceğim.Eğer araçlarda da boşluk olur,sevgili hemşehrilerim de "Sen gel,araya dereye biryerlere sıkıştırırız(ufacık adamım zaten,heryere sığarım)" derlerse sizleri yeniden görmekten büyük mutluluk duyacağım.
Hem Erdal abi de gelecek ve İst.da tanışmadığım diğer dostlarımızı da görecekmişiz ki,İstanbul tadından yenmez artık.
Saygılar...
[/QUOTE] Ozan,Atilla Hoca'mın da dediği gibi Abant'a gel İstanbul'a gelme,olur mu hiç?German Blue'ların bekliyor ona göre
Güncel duyuraları buradan yazalım arkadaşlar.
Saygılar....
[/QUOTE]
Sendemı abi :(
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 12:33
[QUOTE=dejawu][QUOTE=SİLİVRİLİ]Selamlar,
Emrah abi yetersiniz, ne demek.
"Hıcın" Ali abim nerelerelerde.
Serkan bey buluşmada L 91, L 106, L 52 lerin ne olduklarını açıklarsın, ondan sonrada sarıprensesleri konuşuruz ne dersin.
[/QUOTE]
özel olarak anlatacağım canını sıkma :)
[/QUOTE]
Rusyayı Romanyayı Moldovyayı bıraktı uzaya açıldı bildiğiniz gibi değil.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 12:43
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:02
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]
Ozancığım, senin yerin benim gönlümde başkadır, bilirsin Sen benim toprağımdansın..
( Arkadaşlar, Ozan da ben de KIRIKKALEliyiz )
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:02
[QUOTE=lafayette] Serkan yanlış anlaşılmasın.Biz seninle birebir konuşalım.Arkadaşlar yanlış anlıyor mevzuları.[/QUOTE]
Bir adam markajı var gibi ama
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:24
Selamlar,
SİLİVRİLİ 2007-11-20 13:26:43
Erdal hocam, senin karanfili arıyorum, buluşmaya gelemezsem bil ki karanfil çalarken yakalandım. Bak senin için neler yapıyorum.
Atilla hocamada (yaşlı kurt) bir çelenk ayarlarım.
Okan abi başlamışsın hava tahminlerinle renklendiriyorsun, bence o gün kırmızı kar yağar.
Ali abiyide isteriz.
Latif abi Fotoshop falan hain tuzaklarda bulunuyorsun, ağır tahrik altındayım, dayanamam bilirsin.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:31
Bu arada arkadaşlar,ben bricardi arıyorum. Elinde olan,satmayı düşünen varsa haber verirse sevinirim. Uğur Abi sende vardır bricardi yoksa da bulursun abi. Herhalde yani,yada bulursan iyi olur. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:34
[QUOTE=citronx]Bu arada arkadaşlar,ben bricardi arıyorum. Elinde olan,satmayı düşünen varsa haber verirse sevinirim. Uğur Abi sende vardır bricardi yoksa da bulursun abi. Herhalde yani,yada bulursan iyi olur. Saygılar...[/QUOTE]
JaCobSEn__ 2007-11-20 13:38:44
Yunus var, mavi var cüce var, yunus var, mavi var cüce var ...
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:37
[QUOTE=XEZAX][QUOTE=lafayette] Serkan yanlış anlaşılmasın.Biz seninle birebir konuşalım.Arkadaşlar yanlış anlıyor mevzuları.[/QUOTE]
Bir adam markajı var gibi ama
[/QUOTE]
Emrah cım hallederiz merak etme.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:40
[QUOTE=citronx]Bu arada arkadaşlar,ben bricardi arıyorum. Elinde olan,satmayı düşünen varsa haber verirse sevinirim. Uğur Abi sende vardır bricardi yoksa da bulursun abi. Herhalde yani,yada bulursan iyi olur. Saygılar...[/QUOTE]
Faruk, sen bitkili akvaryumda discustan yumurta almış adamsın. ( Gerçi yumurtalar yavruya dönüşemedi ama)
Bricardi nereden aklına geldi ? Ben olsam daffodil düşünürdüm.
Reiste olacağını zannetmiyorum. Reis, öyle ufak tefek balıklarla uğraşmaz
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2007 13:45
Abi teşekkür ederim ,çok iyisin. Ama daffodil bulmak,bricardiden kolaysa söz dinlerim abi. Hem ben ne yaptığımı biliyormuyum ki sen bana soruyosun. Yunuslarımı sattım,50*50*50 akvaryumda hazır. Eee 180 litrelik akvaryum boşa çıktı yazık günah,durmasın öyle boşboş. Hem Uğur Abi'de bunlar yoksa başkaları vardır. Hatta sen en iyisi beni hiç uğraştırma Erdal Abi,gelirken yanında şöyle ufak tefek olmayan frontosalarını getir ben bakarım onlara.
citronx 2007-11-20 15:03:14
Saygılar...