İST= GÜNGÖREN / ESENLER (DÖRTYOL) OTURANLAR
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar bence çok acele etmeye gerek yok.Bu çevrede oturan çok arkadaşımız olduğunu düşünüyorum.Konuyu güncel tutup katılım çoğalsın ondan sonra buluşabiliriz.Akvaryumum iş yerinde misafirim olmak isteyen arkadaşları beklerim.Sınırsız çay mevcuttur.Saygılar.
Ben amelliyatlı olduğumdan dolayı foruma pek giremiyorum.Girsemde 2 dakika durup çıkıyorum.Buluşma netleştiğinde biri bana ö.m den söylerse sevinirim.
Selçuk Bey, müsait bir zamanda ateş arkadaşım ile uğramayı düşünüyorum. Tam olarak karabayırın neresindesiniz ?
Selçuk Bey, müsait bir zamanda ateş arkadaşım ile uğramayı düşünüyorum. Tam olarak karabayırın neresindesiniz ?
[/QUOTE] Sakarya caddesi no 75 adopen çakmak kardeşler.Her zaman beklerim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE] Sakarya caddesi no 75 adopen çakmak kardeşler.Her zaman beklerim.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Genelde montaja çıkıyorum gelmeden önce arasaydınız ona göre haberleşirdik.Ama en kısa zamanda tekrar buyrun gelin.Diğer arkadaşlarıda beklerim gelmenizden memnun olurum.
0546 8988522Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende Güngören Menderes cd oturuyorum. Sp yunus yaşayan kaya ıceman besliyorum.
Gerçekten güzel bir fikir buluşup fikir alışverişlerinde bulunarak birbirimize faydalı olmak ve hobiyi geliştirmek. En kısa zamanda bir araya gelmek dileğiyle.