İskenderun Da Akvarist Yok Mu?
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2016 23:50
Merhaba Arkadaşla,
Elimde kalan son albino full red dişimi de kaybettim şuan sadece 1 adet erkek kaldı bu nedenle en az 2 adet full red dişi arıyorum yardımcı olacak var ise iletişime geçebilirse sevinirim
Elimde kalan son albino full red dişimi de kaybettim şuan sadece 1 adet erkek kaldı bu nedenle en az 2 adet full red dişi arıyorum yardımcı olacak var ise iletişime geçebilirse sevinirim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2017 22:16
Merhaba iskenderunlu akvarist arkadaşlar bende isdemir lojmanlarında oturuyorum karma malawi akvaryumum var petshop için önereceğiniz yerleri bekliyorum ulaşın bana [:)]
Teşekkür Edenler: [T]104749,bahoylcnr[/T]
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2017 12:23
[QUOTE=ckas9999]Merhaba iskenderunlu akvarist arkadaşlar bende isdemir lojmanlarında oturuyorum karma malawi akvaryumum var petshop için önereceğiniz yerleri bekliyorum ulaşın bana [:)][/QUOTE]
Malzeme olarak donmez duraginin arkasinda amanos petshop var. Orayi onerebilirim. Balik icin mumkun oldugunca akvaristlerden almanizi oneririm
Malzeme olarak donmez duraginin arkasinda amanos petshop var. Orayi onerebilirim. Balik icin mumkun oldugunca akvaristlerden almanizi oneririm