ısıtıcı fıltre
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 21:33
arkadaslar benym cozemedygym byrsey var foto olsa daha yyy olacakty ama ysytycy yle fyltre farkly yerlerde takyly olacak dymy yany fyltre sol camda yse ysytycy sa? camda takyly olacak dymy veya ben bylmyyorum ykysy yanyana my takyly olacak symdyden saolun
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 21:40
benim ysytycyyla filtre ayry yerlerde biri sa?da di?eri solda ama bunun pek bi önemi yok diye biliyorum ama genede siz bilirsiniz
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 21:42
baska arkadaslaryn fotolaryna bakyyorum ysytycy fyltre ayny yerde ama mantyk olarak fyltre ve termometre ayny camda ysytycy karsy camda olunca syrkylasyon oldugu ycyn akvaryumun sycaklygy sabyt gelyr dyye dusunuyorum dogrusu ne yse ona gore yapalym nede olsa ycyndekyler canly
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 21:45
o zaman ayry yerlere koyun
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 21:58
[QUOTE=green crocodyle]o zaman ayry yerlere koyun [/QUOTE]
kardesx senyn akvaryumunda nerede ysytycy ve fyltre onu merak edyyorum myllet nasyl kullanyyor dyye
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 22:02
benimki ayry yerlerde bi sorun yasamadym bu güne kadar benim gördüklerimde hep ayry yerlerdeydi
serkan_cetinkolÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 22:10
Isytycy mümkün oldu?unca sirkülasyonun en yo?un oldu?u kysymlara konulmaly.Kör noktalara konulursa sadece belirli bir bölgeyi ysytyp duracaktyr ve akvaryumda sycaklyk farklylyklary olu?acaktyr.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 23:13
Serkan arkada?ymyzyn dedi?i gibi ysytycy sirkilasyonun en yo?un oldu?u ortamda bulunmaly.Böylece ysy akvaryuma iyice da?ylacaktyr.Isytycynyn tam kar?ysyna dereceyi koyarsanyz daha da iyi olur.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 23:17
ysytycyyy filitrenin çyky? noktasyna koyarsanyz ysy e?it olarak bütün akvaryuma da?ylacaktyr farkly yerlerde ise sadece bi noktayy ysytyr bu arada dereceyide ysytycyya mümkün oldu?unza uza?a koyarsanyz daha iyi olur
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2006 23:48
valla tessekkur ederym yyyky boyle byr syteye uye olmusum anynda cvp verylyyor tekrar tesekkur
Lütfen imza bölümünü dolduralym.tezelh 2006-4-7 23:58:56
Lütfen imza bölümünü dolduralym.