ısıtıcı cam çatlağı
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2006 13:32
Arkadaşlar merhaba.Akvaryumumda 300 Wattlık Atman ısıtıcı var.Bugün kontrol ettiğimde cam tüp tarafında dairesel çizgi şeklinde bir çizgi farkettim.Sanırım ısıtıcının camı çatlamış.Ne yapmam gerekir?Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2006 14:01
[QUOTE=Ömer]
Fişini çekin, çıkarın ve yenisi ile değiştirin.Kendinizi ve balıklarınızı tehlikeye atmayın.
Saygılar.
[/QUOTE]
Selamlar,
Sayın Gökhan bey,sayın Ömer beye kesinlikle kayılıyorum.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2006 18:34
Arkadaşlar merhaba.bugün ısıtıcıya baktım ufak bir çizilme var diye tam müjdeli haberi sizinle paylaşacaktım ki.cam tık diye çizilme olan yerden kırıldı.ne önerirsiniz yarına kadar.evim sobalı.sobayıda yakmaya başladım.akvaryum sıcaklığı 27derece.yarına kadar koruyabilirmi sizce.Teşekürler.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2006 20:23
Arkadaşlar ısıtıcılarımızı taktıktan sonra yerinden gerekmedikçe fazla oynatmayalım ayrıca su değişimlerinde ısıtıcılarımızı mutlaka önceden kapayalım.Akvaryuma elimizi sokmadan önce mutlaka ısıtıcılarımızı kapayalım.bu takdirde hem ısıtıcılarımız uzun süre kullanılır hemde biz sağlığımızı tehlikeye atmamış oluruz.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2006 20:57
Oda ısıtılıyorsa rahatlıkla sıcaklığını korur. 1-2 derecelik düşüş pek önemli değildir. Sonradan yavaş yavaş 27 ye yükseltirsiniz.