İNTERNET SATIŞINDA SON NOKTA(KOCAELİ)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumu yollayamıyorum kargolar malum kırıyor.Filitreyi yollarım.
Guncel
Zet Akvaryumla ilgili olarak:
Samsun'da oturuyorum. Abimi ziyaret için Kocaeli'ye gitmiştim. Gitmeden önce biraz araştırmıştım. Gezdim bir kaç tane akvaryumcu japondan başka birşey yoktu. Son şansım zete gideyim dedim. Eski demiryolu caddesinde .( Kocaeli Üniversitesi mezunuyum yerleri ondan iyi biliyorum). Mangrow arıyordum. Arkadaşalar ben böyle bir depo görmedim. Dünya kadar mangrow maponi redmoore daha neler neler. Süper bir akvaryumcu . Keşke Samsun'da da böyle bir yer açılsa. Zet akvaryuma sevgilerimle .
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederiz,işletmemiz şu an akvaryumcu katagorisinde Türkiye'nin sayılı yerlerinden biri fakat bu bizim için yeterli değil ilerlemenin,öğrenmenin,gelişmenin sonu yok.
Malzemeleri ucuza almak için gerek internetin gerekse kocaeli piyasasının sıkı takipçisiyim.Konunun üstünden zaman geçtiği için sorma gereği duyuyorum vaat ettiğiniz bu olay hala geçerlimidir?Yani ben internette ... marka ısıtıcıyı ... fiyata buldum ve gelip size diyorumki bakın bu internet sitesinde aynı marka aynı model sizin fiyatınızdan bu kadar daha ucuz ve siz o ürünü bana gerekli indirimi yaparak veriyorsunuz.Açıklama gayet açık aslında ama bu işe gönül vermiş biri olarak tekrar sorma gereği duyuyorum çünkü bu hobiyle yeni uğraşmaya başlamış arkadaşlarımın Kocaeli'de ki akvaryumcu ABİLERİMİZDEN!!! neler çektiğini biliyorum zaman zaman denk geliyorum ve zamanında bizzat kendimde yaşadım ve eminim yaşamış arkadaşlarımızda fazlasıyla mevcuttur.Eğer bu vaadiniz hala geçerliyse neden ben ve bir çok arkadaşımız internetten herseferinde içinden ne çıkacağından şüphe ederek aldığımız malzemeleri gelip şehrimizde bu işe gönül vermiş dürüst ve işinin ehli bir esnaftan görerek ve kontrol ederek almayalım ki?Birçok kez sizden alışveriş yapmış ve memnun kalmış biri olarak böyle bir vaadiniz olduğunu yeni öğrendiğimden sormak istedim sürç-i lisan ettiysem affolsun.
TEŞEKKÜRLER,SAYGILAR.