Insallah olmustur
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 23:37
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=pZvY7PMCdjE[/VID]Fotoğraf:
Boyut (cm):6 cm 7 cm
Kapasite (litre):250
Canlılar:Demosonı vsYunus ve frontozo
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:1 ayda bır
Kullanılan Yemler:sera
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Boyut (cm):6 cm 7 cm
Kapasite (litre):250
Canlılar:Demosonı vsYunus ve frontozo
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:1 ayda bır
Kullanılan Yemler:sera
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 23:46
Merhaba öncelikle video yan olmuş onu hatırlatayım. Tankınızdaki balık seçimi yanlış olmuş beslenme biçimleri bir biriyle ters balıklar seçmişsiniz.Büyük ihtimal ile sorun yaşarsınız. size tavsiyem beslenmeleri su değerleri vs konuları göz önüne alarak besleyeceğimiz balıkalr a karra vermemiz gerektipğini düşünüyorum.
sağlıklı balıklar diliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 19:47
[QUOTE=G@nd@lf]
Gayet guzel bir tank olmuş tebrikler. Ama videoyu neden o açıdan çektiniz başımız döndu burda :)[/QUOTE] Ozur dılerım acemılıgıme verın :D
[QUOTE=ÇINAR_PAŞA]Merhaba öncelikle video yan olmuş onu hatırlatayım. Tankınızdaki balık seçimi yanlış olmuş beslenme biçimleri bir biriyle ters balıklar seçmişsiniz.Büyük ihtimal ile sorun yaşarsınız. size tavsiyem beslenmeleri su değerleri vs konuları göz önüne alarak besleyeceğimiz balıkalr a karra vermemiz gerektipğini düşünüyorum.
[QUOTE=ÇINAR_PAŞA]Merhaba öncelikle video yan olmuş onu hatırlatayım. Tankınızdaki balık seçimi yanlış olmuş beslenme biçimleri bir biriyle ters balıklar seçmişsiniz.Büyük ihtimal ile sorun yaşarsınız. size tavsiyem beslenmeleri su değerleri vs konuları göz önüne alarak besleyeceğimiz balıkalr a karra vermemiz gerektipğini düşünüyorum.
sağlıklı balıklar diliyorum.
[/QUOTE]
Merhaba dedıgınızı uyguladım sp yunusları akvaryumdan çıkardım suan 4 tane frontozo ve gerısı demosonı l144 tul kuyruk kaldı ılerde frontozolarıda cıkaracagım sadece demosonı kalacak dusunculerınız ıcın tesekur ederım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir