İnanmıyorum En Güzel Balığım Öldü :..(
Arkadaşlar tankın ağasını kaybettim. Hiç bir şeyi yoktu ve nasıl olduda öldü anlamadım. Sabah baktığımda bile fır fır dönüyordu herzamanki gibi keyfi yerindeydi ama noldu ona anlamadım İşten geldim ve ne göreyim cansız bedeniyle karşılaştım.
Balığımda hiç bir halsizlik hareketsizlik yoktu.Haftada 2 gün su değşimi yapıyordum. Kalabalıktan uzak bir odada yaşatıyordum. Hani stres desem nerden olucak. Ya neden öldü şimdi bu ya moralim nasıl bozuldu var ya Napıcam ben şimdi tankımın ağası öldü
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Başın sağolsun kardeş.
Çok zor bir durum.Tamam hepimizin bir akvaryumunda birsürü balığı var ama içlerinden bir tanesi en özelidir herzaman.Biri çıkıp bi dolu parada tekif etse vermeyiz.İşte böyle balıkların başına birşey geldiğinde yıkılıyor insan.Şuan en yakın dostlarımdan birisi olan erkek yunusumun yüzünün tek tarafı simsiyah,cama vurmuş..Hersabah yüzümü yıkamadan ilk önce ona bakıyorum birşeyi varmı diye..
Kenan Bey gerşekten sizin içinde çok üzüldüm,umarım bundan sonra balık kayıpları yaşamazsınız.
Kenan Bey geçmiş olsun, sağlık olsun.
Birşey sorabilir miyim? Sizin tankınız boyutu nedir ve kaç adet discusunuz var?
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum.
Saygılar...
Kenan Bey geçmiş olsun, sağlık olsun.
Birşey sorabilir miyim? Sizin tankınız boyutu nedir ve kaç adet discusunuz var?
[/QUOTE]
175 lt ve 5-6 cm lik 6 discusum var. Bu ölen discusum benim için çok özeldi. Aslında karantinaya aldığım discuslarım vardı acaba bunlardan mantarmı bulaştı diyecem ama imkansız. Ölen balığımda mantara rastlamadım ki her sabah akşam bakarım neler yapıyor diye. Rengide çok güzeldi ve tanka huzur katıyordu. Pat diye giti noldu anlamadım. Şimdi tankıma bakıyorum ve o kadar boş geliyor ki. Bir an soğuduğumu hissettim